Mikulás hírek

Életmód › Mikulás

Rohamra számít a CBA

18.12.16 14:34

Bár a legerősebb hét most kezdődik az élelmiszerüzletekben, az eddigi tapasztalatok alapján a CBA a decemberi forgalom 3-5 százalékos növekedésére számít a múlt évihez képest - jelentette be Fodor Attila, a társaság kommunikációs igazgatója.

A rénszarvasokat sem kíméli a Ragadozó a The Predator Holiday Special előzetesében

18.12.14 08:01

Bajban van a Mikulás A Predator - A ragadozó DVD-megjelenését ünneplő karácsonyi különkiadásban a Mikulás és rénszarvasai válnak a földönkívüli vadász áldozataivá.

Kiakadt a Télapó: letépte a szakállát és elküldte a gyerekeket a fenébe

18.12.13 15:08

Volt ám csodálkozás az angliai Cambridgeshire-ben megrendezett karácsonyi rendezvényen, mikor a Mikulás csaknem idegösszeroppanást kapott.

Korszakváltás jön a cafeteriarendszerben

18.12.13 13:19

Mi van akkor, ha a cégnél a születésnapot, a mikulást vagy a jubileumi jutalmat sem pénzben szeretné adni a munkáltató? A kormányzati szándék ellenére a munkáltatók nem csak a Szép-kártyában és a béremelésben gondolkodnak - állítja Fata László…

Ollé-Czakó nyerte a 2018-as Mikulás rallyt

18.12.12 20:07

Ollé Sasa- Czakó Janek: „A lehető legjobbkor jött ez a győzelem, a csapat nagyon akarta a sikert. A horvátországi Santa Dominica Rallye-t egy tesztnek szántuk, azonban egy nagyon jó versenynek sikerült.

Jubileumi Mikulás-kupán versengtek egymással a tartalékosok

18.12.11 20:37

Repült a csatacsillag, feszült az íj, durrogtak a fegyverek a lőállásokban, amikor versenyre keltek egymással a honvédelmi erőpróba résztvevői.

A(z) "Mikulás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Az új piacra jöhet a Mikulás

Elkészült a csaknem háromszáz négyzetméteres piactér a falu központjában, de az átadásra egyelőre még várni kell.

Esemény

Usain Bolt nyitja meg az Olimpiai Stadiont Tokióban

Az első sporteseményre csak újévkor kerül sor benne.

Kultúra és szórakozás

Huawei Watch GT 2 előrendelés ajándékkal

Megkezdődött a Huawei Watch GT 2 sportóra előrendelése Magarországon, ajándék Bluetooth headset jár az első vásárlóknak. Elsőnek a 46 mm-es Huawei Watch GT 2 sportóra válik elérhetővé Magyarországon, ebből a Sport…

Esemény

Demszky elmondta, Karácsony hogyan kerülje meg Orbánt

A NER jóindulatára biztosan nem érdemes számítania, Orbán meg fogja próbálni kiszárítani az ellenzéki városokat. Máshonnan azonban jöhet segítség Budapestnek – véli Demszky.

 

Kategória ajánló