Mikulás hírek

Életmód › Mikulás

A rénszarvasokat sem kíméli a Ragadozó a The Predator Holiday Special előzetesében

18.12.14 08:01

Bajban van a Mikulás A Predator - A ragadozó DVD-megjelenését ünneplő karácsonyi különkiadásban a Mikulás és rénszarvasai válnak a földönkívüli vadász áldozataivá.

Kiakadt a Télapó: letépte a szakállát és elküldte a gyerekeket a fenébe

18.12.13 15:08

Volt ám csodálkozás az angliai Cambridgeshire-ben megrendezett karácsonyi rendezvényen, mikor a Mikulás csaknem idegösszeroppanást kapott.

Korszakváltás jön a cafeteriarendszerben

18.12.13 13:19

Mi van akkor, ha a cégnél a születésnapot, a mikulást vagy a jubileumi jutalmat sem pénzben szeretné adni a munkáltató? A kormányzati szándék ellenére a munkáltatók nem csak a Szép-kártyában és a béremelésben gondolkodnak - állítja Fata László…

Ollé-Czakó nyerte a 2018-as Mikulás rallyt

18.12.12 20:07

Ollé Sasa- Czakó Janek: „A lehető legjobbkor jött ez a győzelem, a csapat nagyon akarta a sikert. A horvátországi Santa Dominica Rallye-t egy tesztnek szántuk, azonban egy nagyon jó versenynek sikerült.

Jubileumi Mikulás-kupán versengtek egymással a tartalékosok

18.12.11 20:37

Repült a csatacsillag, feszült az íj, durrogtak a fegyverek a lőállásokban, amikor versenyre keltek egymással a honvédelmi erőpróba résztvevői.

6 tipp, hogy otthonunk karácsonykor is ragyogjon

18.12.11 20:16

Az ünnepek előtt ránk törő stressz fő oka csupán annyi, hogy mindent az utolsó percre hagyunk. Pedig ha egy kicsivel korábban nekikezdünk az előkészületeknek, mindennel időben fogunk végezni. És ez egyaránt igaz az ajándékok beszerzésére, a menü…

Tim Gábor dobogós a Mikulás Rallye-n az új autóval

18.12.11 18:49

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban és a JG2 Racingben. A bemutatkozó év ugyan hozott győzelmet és sikereket, a murvás versenyeken nem sikerült…

Motorizált télapók és krampuszok falujárása

18.12.11 16:34

Advent második vasárnapján kegyes volt az időjárás. Így nem volt akadálya annak, hogy a Perkátai Régiség Gyűjtő Egylet (Perge) motoros tagjai délután megtegyék a már hagyománnyá vált falukört.

A(z) "Mikulás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Nagykarácsony: ahol ötvöződik a múlt, a jelen fejlődése és a hagyománytisztelet

Mikulásház 1995-ben nyitotta meg kapuit, s attól kezdve töretlen népszerűségnek örvend. Országos ismertséget ad a falunak, hogy a karácsonyi ünnepek előtt különleges ünnepi képeslapot lehet küldeni, melyet ez alkalomra szóló postai…

Esemény

Klausmann Viktor: Érkezett egy csöppnyi biztatás is a Fidesz részéről

A Szerencskerék egykori műsorvezetője egy karácsonyi vásár után döntött úgy, hogy a beszáll a gyöngyösi politikába.

Kultúra és szórakozás

Átvették ajándékaikat az Utazzon velünk játékunk nyertesei

Lezárult a kiadónk tizennégy megyei lapjában indított Utazzon velünk című nyereményjáték. A Békés Megyei Hírlap szerencsés olvasói pénteken vehették át ajándékaikat.

Esemény

Klausmann Viktor: Érkezett egy csöppnyi biztatás is a Fidesz részéről

A Szerencskerék egykori műsorvezetője egy karácsonyi vásár után döntött úgy, hogy a beszáll a gyöngyösi politikába.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló