Mikulás hírek

Életmód › Mikulás

Téli lehalászás a Hortobágyi Halgazdaságban

19.12.06 21:22

Végéhez közeledik a téli lehalászás a Hortobágyi Halgazdaság tavaiban, a halak nagy része már a telelő medencékben van – jelezte a cég vezérigazgatója a pénteken, a gazdaság látványlehalászással egybekötött Mikulás-napi ünnepségén…

Több mint 110 nevező a Mikulás-ralin

19.12.06 18:16

Pénteken 11 és 16 óra között, Litér település külterületén az előzetesen jelentkező versenyzőpárosok részére tesztlehetőséget biztosítanak a rali szervezői.

Manók és a Mikulás

19.12.06 17:34

A nagyszakállú közeledtének örömére a Vidám Manók együttes koncertjén szórakozhattak a gyerekek.

Több száz levelet kap a Mikulás Csongrádon

19.12.06 16:07

Csongrádon a városháza előtti téren, a betlehem és a város karácsonyfája mellett áll a Mikulás házikója, a nagy szakállú ajándékosztó ott várja a gyerekeket.

Szolgálatban a „Mikulás” – ajándék járt a rendes sofőröknek

19.12.06 16:02

Mikulás napon is folytatódott a „Látni és látszani” kampány Békéscsabán. A rendőrök a menetfény és a tompított fényszóró helyes használatára is felhívták az autósok figyelmét. A szabályosan közlekedők ajándékot kaptak.

Honvéd: pénteken megtartották a bokrétaavató ünnepséget

19.12.06 15:34

A Honvéd-szurkolóknak ennél szebb ajándékot nem is hozhatott volna a Mikulás: a Bozsik Stadionban zajló építkezés elérte a legmagasabb pontot (25 métert), így annak rendje és módja szerint pénteken megtartották a bokrétaavató ünnepséget.

A(z) "Mikulás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

December 1-én nyílik az M2 Gyerekcsatorna Adventi Kalandáriuma

A közmédia legkisebbeknek szóló csatornájára költöznek a karácsonymanók advent idejére. Az Adventi Kalandárium tündéri apróságai napról napra beavatják a gyerekeket a karácsonyi készülődés rejtelmeibe. Miként készül az adventi…

Esemény

Ezt várja legjobban Harry és Meghan a karácsonyban

Eszükben sincs visszatérni Angliába…

Kultúra és szórakozás

Karácsonyi meglepi-kritika: leszbikus Kristen Stewart nélkül nem is ünnep az ünnep

Az idei év legjobb karácsonyi ajándékaként emlegetik Kristen Stewart leszbikus romantikus vígjátékát, a Karácsonyi meglepi-t (Happiest Season). Kritika.

Esemény

Fiatal képzőművészek karácsonyi műtárgyvására és online kiállítása

December elsején, 19 órakor rendezik meg a PATRON - a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület online karácsonyi műtárgyvásárát és kiállítását.

 

Kategória ajánló