Mike Pompeo hírek

Politikus › Mike Pompeo

Pompeo derűlátó az EU-val fennálló utazási korlátozások feloldása kapcsán

20.07.08 07:01

Jól haladnak a tárgyalások az Európai Unióval a koronavírus-járvány miatti utazási korlátozások feloldásáról - mondta Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerdán.

Törvénymódosítás miatt áll le a TikTok

20.07.07 09:55

Egy hatályba lépett törvény miatt közel 10 millió embertől vonja meg szolgáltatásait a TikTok. Nemzetbiztonsági törvények módisítása miatt állítja le szolgáltatását a TikTok Hongkongban. Az appot működtető ByteDance úgy döntött miután élesítették…

Kína válaszlépéseket ígér

20.07.01 16:39

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter hétfőn este jelentette be a fegyverek és egyéb katonai felszerelések hongkongi exportjának beszüntetését.

Az amerikai külügyminiszter megbeszélést folytatott az afganisztáni tálibokkal

20.07.01 01:01

Az amerikai külügyi szóvivő szerint Pompeo világossá tette a tálibokkal szemben támasztott elvárásokat, amelyek magukban foglalják azt is, hogy ne támadjanak amerikaiak ellen.

Az USA ismét szigorít Kínával szemben

20.06.27 08:34

Washington vízumkorlátozásokat vezet be kínai tisztségviselőkkel szemben Hongkong miatt - jelentette be pénteki közleményében Mike Pompeo amerikai külügyminiszter az MTI szerint.

Mike Pompeo: Ciszjordánia annektálása Izrael belügye

20.06.24 20:28

Az amerikai külügyminiszter nem az „annektálás”, hanem a „szuverenitás kiterjesztése” megfogalmazást használta.

Pompeo: Képmutató az amerikai rendőri brutalitást elítélő ENSZ-testületet

20.06.20 18:43

„Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa, amelynek soraiban Venezuela mellett Kuba és Kína is részt vesz, már régóta diktátorok és az őket megtűrő demokráciák mentsvára” – fogalmazott az amerikai külügyminiszter.

A(z) "Mike Pompeo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News - jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

Ország

Apáti Bence: Gyurcsány egy gazember

A közelmúltban elhunyt Penz András nem kérte a kínai vakcinát, mert Gyurcsány Ferenc pártelnök azt találta ki, hogy az nem jó.

Ország

Sajtok estek áldozatul a zsarolóvírusos támadásnak

Számos alkalommal okoztak már nagy problémát a zsarolóvírusos támadások a világban. Elsősorban inkább az Amerikai Egyesült Államok az érintett, viszont Európában is egyre több galibát okoznak a bűnözők az ilyesmivel. Legutóbb…

Nagyvilág

Dennis Rodman 18 éves lánya góllal debütált első profi meccsén

Trinity Rodman lett az NWSL történetének legfiatalabb amerikai gólszerzője, 18 évesen volt eredményes a Washington Spirit csapatában.

 

Kategória ajánló