Mike Pompeo hírek

Politikus › Mike Pompeo

Pompeo az új iraki kormányfővel egyeztetett

20.05.07 07:01

Jóváhagyta Musztafa al-Kádimi miniszterelnök kormányát az iraki parlament. Az USA továbbra is hozzájárul Bagdad iráni áramvásárlásához.

Kína és Amerika konfliktusa egy újabb hidegháború kezdete?

20.05.06 20:37

Trump és kormánya azzal vádolja Kínát, hogy a koronavírus egy laboratóriumukból származik. Kína mindent tagad, szerintük Trumpéknak nincsenek bizonyítékaik. A tudósok nagy része kizárja egyébként, hogy a vírust emberek alkották volna.…

Kína: Itt az ideje befejezni a Kínát okoló játszadozást

20.05.06 18:49

Mike Pompeo szerint Kína megelőzhette volna 100 ezrek halálát, és megtakaríthatta volna a gazdaság hanyatlását világszerte, ha időben jelzi a vírus terjedését, és átláthatóan nyilatkozik a járvány ügyében.

A(z) "Mike Pompeo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News - jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

Ország

Apáti Bence: Gyurcsány egy gazember

A közelmúltban elhunyt Penz András nem kérte a kínai vakcinát, mert Gyurcsány Ferenc pártelnök azt találta ki, hogy az nem jó.

Ország

Esztergályos Cecília még mindig az aerobik nagyasszonya

Amerikában Jane Fonda, Európában Sydne Rome volt az aerobik apostola, Magyarországon Esztergályos Cecília lett az alakformáló torna nagyasszonya. A nyolcvanas években a Népligetben ezreket tornáztatott, lemezeit, videóit pedig…

Nagyvilág

Hazautazik Moszkvából az amerikai nagykövet

Konzultálnia kell a washingtoni kollégáival.

 

Kategória ajánló