Mike Pompeo hírek

Politikus › Mike Pompeo

A Fox News-hoz szerződött Mike Pompeo

21.04.09 06:01

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News - jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

Kína és Irán szankciókat vezetnek be a volt Trump-kormány több tagja ellen

21.01.20 20:40

A kínai kormány szankciókat vezet be Donald Trump volt amerikai elnök kormányának több mint két tucat tagja és tisztviselője ellen, amiért Peking szerint megsértették Kína „szuverenitását". Irán is feketelistát készített, amelyre többek között Trump és volt…

Amerika népirtással vádolta meg Kínát

21.01.19 20:19

Népirtásnak, emberiesség elleni bűncselekményeknek minősül a kínai hatóságok fellépése a muszlim vallású ujgur kisebbség ellen - szögezte le Mike Pompeo távozó amerikai külügyminiszter kedden.

Kína cáfolja, hogy népirtást követett volna el az ujgurok ellen

21.01.19 20:19

Hazugságnak nevezte a kínai külügyminisztérium szóvivője szerdán Mike Pompeo távozó amerikai külügyminiszter kijelentését, miszerint Kína népirtást követ el a muszlim vallású ujgur kisebbség ellen.

A(z) "Mike Pompeo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News - jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

Ország

Nézőpont: Csúcsot döntött a vakcinapártiság

A magyarok 80 százaléka oltáspárti és 70 százalékuk nem ért egyet a kínai vakcina betiltásával, amit a baloldal korábban követelt – ez derül ki a Nézőpont Intézet múlt heti felméréséből.

Ország

Oroszország tagadja, hogy köze lenne a SolarWinds kibertámadáshoz

Az orosz külügyi hírszerző szolgálat (SVR) vezetője május 18-án cáfolta, hogy ügynöksége állna a SolarWinds kibertámadás mögött, melyet mind az amerikai, mind a brit titkosszolgálati tisztviselők Moszkvának tulajdonítanak és amely…

 

Kategória ajánló