Mihályi Győző hírek

Ismert személy › Mihályi Győző

Megszólalt Mihályi Győző

19.12.12 19:51

Mihályi Győzőt, az Újszínház művészét a teátrum egy korábbi ügyelője jelentette fel, a színész állítja, hogy nem molesztált senkit.

Nyilvános az Újszínház volt dolgozójának szexuális zaklatásról tett bejelentése

19.12.11 17:14

A Színházi Dolgozók Szakszervezetéhez, illetve Karácsony Gergely főpolgármesterhez is elküldte Szántó Péter, az Újszínház volt ügyelője a levelét, amelyben a Mihályi Győző által 2016 februárjában elkövetett állítólagos szexuális zaklatásról írt, illetve a…

Mihályi-ügy: itt az Etikai Bizottság döntése

19.12.09 16:55

A neve elhallgatását kérő levélíró üzenetet küldött a SzíDosz-nak elnökével kapcsolatban, amiben a szakszervezet közleménye szerint „bizonytalan feltételezéseket ír le” a levélíró.

Mihályi Győző felesége kiáll férje mellett!

19.12.09 14:23

Komoly vádakat fogalmaztak meg a Jászai Mari-díjas művésszel szemben. Az Újszínház színésze tisztázni szeretné a nevét, ugyanis állítja, a rágalmazásokból semmi sem igaz.

A(z) "Mihályi Győző" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Visszaadja főszerepeit Mihályi Győző az Újszínházban

“Belefáradtam, belerokkantam ebbe az ügybe. Az egészségi állapotom miatt kértem a színház vezetőségét, mentsenek fel a nagyobb szerepeimből” – nyilatkozta a szexuális zaklatással hírbe hozott Mihályi Győző. A Főváros által…

Kultúra és szórakozás

„Ősi magyar hit versus egyház, apa versus fiú”

Dörner György színházigazgató, színész az Újszínház Az a szép fényes nap című előadását ajánlja.

Kultúra és szórakozás

Bánsági Ildikó színésznő felmondott a Nemzeti Színházban, későbbre ígér magyarázatot

Egyelőre nem tudni, hogy távozása összefüggésben van-e azzal, hogy a Nemzeti Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila lett a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) kuratóriumának elnöke.

Közélet

A gyermeknek meg kell tanulnia, hogy a teste egyedül az övé

Mit tehetünk szülőként, hogy a gyermekünk ne váljon szexuális zaklatás elszenvedőjévé? Hogyan tanítsuk meg felismerni a határt jó és rossz érintés között? Szexuális zaklatással, erőszakkal foglalkozó szakemberek több…

 

Kategória ajánló