Migráns hírek

Közélet › Migráns

G. Fehér Péter: Déjà vu

20.12.18 07:10

Most ott tartunk, hogy egy analfabéta migráns, akinek nincsenek papírjai, agysebésznek adhatja el magát

Ismét próbálkoztak a migránsok

20.12.15 12:17

A rendőrök 29 határsértővel, valamint két embercsempésszel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében.

Felfüggesztettet kapott két pécsi skinhead, akik arab egyetemistákat támadtak meg

20.12.14 16:01

A két arab egy pécsi üzletház előtt sétálva beszélgetett, amikor két „skinhead, rasszista beállítottságú” fiatalkorú és társasága migránsoknak szólította őket, és azt mondta nekik, hogy Magyarországon magyarul beszéljenek, és „húzzanak haza”.

Humanitárius válság fenyeget Bosznia-Hercegovinában

20.12.12 16:49

A Balkánon leesett az első hó, de továbbra is 3 ezer menedékkérő és migráns tengődik ilyen túlzsúfolt befogadóközpontokban, mint a lipai; sátrakban, konténer-házakban. Máshol ideiglenes sátortáborokban.

Szudáni migráns gyújtogatott Franciaországban

20.12.08 12:34

Kórházat akart felgyújtani egy migráns Franciaországban, mert a koronavírus miatt elrendelt látogatási tilalomra hivatkozva nem engedték be.

439 migráns próbált bejutni az országba a hétvégén

20.12.07 10:13

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 185, szombaton 123, vasárnap 121 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és horvát határszakaszon 10…

A(z) "Migráns" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Óvóhelyre menekül a világ gazdasági elitje - kibukott hova szöknek

Dubai luxuslakáspiaca szárnyal, ahogy a világ gazdagjai menekülnek a világjárvány elől. Korlátozások nélkül, a vakcinákhoz könnyen hozzáférve talál magának új otthont az elit. Az emírségeken belül biztos óvóhelyre leltek, ahol…

Közélet

Elszállították a migránsokat Tavankútról

Alsó- és Felsőtavankút, valamint Mérges polgárainak kezdeményezésére, a szabadkai rendőrség a határőrséggel együttműködve járőrözést tart a három településen. Ennek keretében a rendőrség tagjai a napokban huszonkét…

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Nagyvilág

Szijjártó szerint a határzár feloldása “még kicsit odébb van”

Ezt egyelőre nem tervezi a kormány a külügyminiszter szerint.

 

Kategória ajánló