Migráns hírek

Közélet › Migráns

Őrizetben az észt embercsempész

21.01.23 08:43

A rendőrök az 5603-as úton ellenőriztek egy magyar rendszámú autót, melyben kilenc illegális migráns és egy embercsempész utazott.

Az Orbán-kormány amerikai kongresszusi embere volt az ostromhoz vezető tüntetés egyik kitalálója

21.01.14 19:59

Paul Gosar három héttel korábban még a Capitolium elfoglalására biztatott, aztán részt vett a tömegtüntetés megszervezésében. Három éve ő nyújtott be egy Orbánt és rendszerét méltató határozati javaslatot.

Kell a kormánynak a migráns, ha olcsón melózik

21.01.07 15:19

A bevándorlásellenes kormánynak nincs is olyan nagy baja az idegenekkel, ha lehet olcsó munkaerőként hasznosítani őket. 2020-ban 200 ezer külföldi élt tartósan az országban, ebből Bács-Kiskun megyében 5395 fő.

Őrizetbe került a bolgár embercsempész

21.01.07 09:43

A rendőrök az M6-os autópályán ellenőriztek egy bolgár rendszámú autót, melyben kilenc illegális migráns és egy embercsempész utazott.

Bosnyák embercsempészt vettek őrizetbe Szekszárdon

20.12.28 13:13

Bosnyák embercsempészt vettek őrizetbe Szekszárdon, aki magukat szír állampolgárnak valló illegális migránsokat szállított.

A(z) "Migráns" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

ENSZ: Olaszországot felelősség terheli több mint 200 migráns haláláért

A szervezet szerint a hatóságok túlságosan lassan cselekedtek a migránsok megmentése érdekében.

Közélet

ENSZ: Olaszországot felelősség terheli több mint 200 migráns haláláért

A szervezet szerint a hatóságok túlságosan lassan cselekedtek a migránsok megmentése érdekében.

Közélet

Fejszével felfegyverzett férfi próbált bejutni a szlovák parlamentbe

Megpróbált bejutni a Szk Nemzeti Tanácsa épületébe egy fejszével felfegyverzett férfi. A biztonsági őrök a bejáratnál lefegyverezték őt, és átadták a rendőrségnek. Erről Boris Kollár (Sme rodina), a parlament elnöke tájékoztatott a szerdai…

Nagyvilág

Nem zárják le a határokat Európában

A határzárat nem támogatják, de a fertőzöttség szintje alapján, biztonsági zónákat jelölnének ki az Európai Unióban. Erről állapodtak meg csütörtöki online tanácskozásukon az EU állam- és kormányfői. A tagállamok célja, hogy úgy…

 

Kategória ajánló