Migráció hírek

Közélet › Migráció

Három afgán határsértő egy észak-macedón kamionban

Ma 16:28

Három afgán határsértő egy észak-macedón kamionban Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 22., sze - 21:49 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes…

Van-e értelme tüntetni a klímaváltozás ellen?

Ma 14:43

Világszerte tüntetnek pénteken a klímaváltozás ellen, Magyarországon is több városban hirdettek eseményeket. Kikérdeztük a Fridays For Future magyar szervezőit, hogy szerintük van-e értelme a tüntetésnek, keresték-e a kapcsolatot Áder Jánossal,…

Migránsbűnök rejtegetése miatt mondott le a holland migrációs államtitkár

Ma 14:31

Egy migráns szexuális erőszaktételét vagy gyilkossági kísérletét Hollandiában a teljesen értelmezhetetlen „egyéb” kategóriával fedték el.

Lemondott a holland migrációs államtitkár

Ma 14:31

Mark Harbers szaktárcájának 2018-as, a menedékkérők által elkövetett bűncselekményekről készített jelentése pontatlanságokat tartalmazott.

Román embercsempészeket kapcsoltak le a rendőrök Dávodnál

Ma 13:55

Dávod térségében egy személyautóban 9 migránst szállított egy férfi kedden éjjel, társai pedig egy másik járműből biztosították haladását.

Kommentár nélkül

Ma 10:28

Így foglalták el a migránsok a párizsi Charles de Gaulle repülőteret.

A(z) "Migráció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Menczer: Válasszuk a biztonságot és a bevándorlásra nemet mondó politikusokat!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint a biztonság érdekében azokat a politikusokat kell választani, akik nemet mondanak a bevándorlásra.

Közélet

Kútba esett nyugdíjas férfi életét mentette meg a rendőr

Az idős embert gombaszedés közben érte baleset.

Közélet

Az ENSZ kiesett a szerepköréből

Az ENSZ több mint hét évtizedes fennállása alatt éppen csak a létrejöttekor kitűzött célját és feladatát, a béke fenntartását és a konfliktusok megoldását volt képtelen elvégezni.

Ország

Nem szabadna folytatódnia az olasz kormány belharcának

Az olasz kormánykoalíción belüli harc nem folytatódhat tovább – jelentette ki Salvini tanácsadója.

 

Kategória ajánló