Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Bill Gates szerint Steve Jobs igazi varázsló volt, de időnként nem volt nehéz utálni

19.07.10 08:09

Még halála után 8 évvel sem feledte el a világ az egykori Apple-vezér, Steve Jobs karizmatikus személyiségét, és szinte látnoki képességeit. Jobsról most egyik legnagyobb riválisa mesélt, Bill Gates egyszerre csodálta és szörnyű embernek is…

Remek áron szerezhetsz most legális szoftvereket!

19.07.08 06:36

A Goodoffer24 szezonközepi leárazásában a Microsoft programjai mellett számos játékot is bezsákolhattok.

Hamarosan indul a Gears 5 bétája

19.07.05 20:11

Szeptemberben újabb résszel bővül a Gears of War-széria, előtte azonban a The Coalition néhány bétateszt segítségével bizonyosodik meg róla, hogy minden folttul megy majd a premier napján Xbox One-on és PC-n egyaránt.

Továbbra is készül a Scarlett mellett a felhőalapú next-gen Xbox?

19.07.04 22:23

Ez lesz az "xCloudBox"? A Microsoft E3-konferenciája után sokan biztosan voltak abban, hogy csak egy új Xbox készül, azonban a legfrissebb nem hivatalos infók szerint mégis lesz egy másik is felhőalapú technológiával ellátva.

Mégis készül a streamingre fókuszáló Xbox-hardver?

19.07.04 00:08

Mivel még nem érkezett teljes körű hivatalos kommunikáció a Microsoft részéről a következő generáció kapcsán, így nem marad más, mint a találgatás, hiszen ugyebár azt tudjuk, hogy jön a Scarlett, arról nincs infó, hogy a korábbi…

Végre elkészült a Microsoft újdonsága, aminek minden androidos örülhet

19.07.03 19:08

Májusban még csak tesztelték, mostanra viszont elkészült a Your Phone nevű szolgáltatás azon része is, ami megjeleníti az androidos mobilokra érkező értesítéseket a számítógép képernyőjén.

Kumulatív frissítésként érkezik a következő nagyobb Windows 10 csomag

19.07.02 17:47

A Microsoft most nem ad külön nevet neki, lényegében csak a teljesítménynövelésre, illetve a minőség javítására koncentrálnak.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Több játékkal bővül a Game Pass, köztük az idei év egyik legjobbjával

Minőségi szerepjátékokkal és horrorral is bővíti a kínálatot a Microsoft Továbbra is szeretné fenntartani a Netflix-szerű szolgáltatásra iránt az érdeklődést a Microsoft, ezért pedig igazi nagyágyúkat is bevet majd a hónap…

Infotech

Két kritikus hiba van a Windows 10-ben - ezt kell tenni

Két kritikus biztonsági rést fedezett fel a rendszerében a Microsoft, ezért figyelmeztetést küldött a Win10-et használóknak.

Márka

GC 2019 - Végre mozgás közben is láthatjuk a Disintegrationt

A sci-fi FPS a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Márka

Észhez kapnak a cégvezetők? - Úttörő kezdeményezés az USA-ból

Kétszáz top cégvezető - köztük az Apple, az American Airlines, az AT&T, a Bank of America, a Boeing, a Black Rock és a JPMorgan vezérigazgatója - közös közleményt írt, amelyben azt fejtegetik, hogy a vállalatoknak inkább dolgozóik…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló