Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Több tízezer cég lehet érintett egy újabb hackertámadásban világszerte

21.03.08 11:46

Több, mint húszezer amerikai szervezet gépeire telepíthettek egy Microsoft program nemrég javított hiányosságain keresztül vírusokat, mondta el pénteken egy, az amerikai kormány válaszreakcióját ismerő személy a Reutersnek.

Watch Dogs: Legion 300 forintért? – Egyre valószínűbb, hogy érezik a Game Pass-ba

21.03.06 13:04

Meglepő aligha lenne, ha a Ubisoft engedne a Microsoft noszogatásának, és hamarosan feldobnák az egyik legfrissebb játékukat, a Watch Dogs: Legion-t a redmondiak játékkölcsönző szolgáltatásába. Pár nappal ezelőtt lebegtettük meg mi…

Új ikonok érkeznek a Windows 10-be, de más újítás is várható

21.03.06 03:49

A Microsoft néhány éve leplezte le úgynevezett Fluent Design stílusnyelvét. Ebbe illeszkedve születtek meg a Windows 10 át-, illetve újradolgozott rendszerikonjai is, amelyek hamarosan minden számítógépre megérkeznek.

Újabb lépés a jövő felé: így képzeli el a Microsoft a csodaszemüvegét a mindennapokban

21.03.05 17:42

Kevert valóságot alkot a Microsoft, ami éveken belül az életünk részévé is válhat. Nagyjából két éve mutatta be a Microsoft a futurisztikus szemüvegének második generációját, a HoloLens 2-t. Ugyan sok mindent nem hallani magáról a…

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Vigyázz! Támadás alatt lehetnek, akik ezeket a programokat illegálisan használják

Hackerek az illegális Microsoft és Adobe szoftverek crackjeivel törnek be a felhasználók gépeire, amiről szinte bármilyen privát információt lelophatnak.

Márka

Xbox One-ra is jön a Microsoft Flight Simulator?

A VSC Rating Board weboldalán korhatár-besorolást kapott a Microsoft Flight Simulator Xbox One-os verziója, ami meglepő - ismerve a játék CPU-éhségét -, de lehet, hogy a Series-konzolok mellett az előző generációra is ellátogat a…

Infotech

Újabb nyomtatási gondokkal küzd a Windows 10

Kék halál helyett most épp különféle formázási hibák bosszanthatják a felhasználókat.

Márka

Alfred Molina megerősítette, hogy Doktor Oktopusz visszatér a Pókember 3-ban

Egy ideje nyílt titok, hogy Alfred Molina visszatér Doktor Oktopusz szerepében, de ezt mostanáig sem a Marvel, sem a Sony, sem maga az érintett nem erősítette meg. Vagyis most már igen.

 

Kategória ajánló