Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Több ezer levelezőszerver ostrom alatt

21.03.18 10:37

Az ESET kutatói több mint tíz különféle Advanced Persistent Threat (APT), vagyis fejlett és tartós fenyegetést jelentő csoportról számoltak be, akik a legújabb Microsoft Exchange biztonsági réseit használják ki a levelezőszerverek támadásához. Az ESET…

Exchange üzemeltetők figyelem: gyors segítség a ProxyLogon probléma kezeléséhez

21.03.16 11:34

A ProxyLogon sebezhetőségeket kihasználó támadások száma meredeken emelkedik, ezért a Microsoft úgy döntött, egy egyszerűen használható megoldással segíti a védekezést.

A Microsoft letörli a számítógépekről az eredeti Edge böngészőt

21.03.10 17:05

Korábbi ígéretéhez tartva magát a Microsoft március 9-én megszüntette az eredeti Edge böngésző támogatását, így érdemes mielőbb másik programra váltani.

Lezárult a Bethesda felvásárlása, a Microsoft megerősítette, hogy a stúdió több címe is exkluzív lesz

21.03.09 22:55

Bár jó ideje tudtuk, hogy a Microsoft 7.5 milliárd dollárért felvásárolta a többek közt a Doom és Fallout szériákat tulajdonló céget, hivatalosan most került pont az akvizíció végére.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Envision Forum: minden iparágban értéket teremt a digitalizáció

Az első olyan év, amikor igazán komolyan vettük a digitalizációt! Milyen értékeket tart meg az üzleti szféra abból a működési modellből, amelyre a pandémia alatt, részben kényszerűségből állt? Hogyan lesz emberi és miként lesz értékes a…

Márka

Xbox One-ra is jön a Microsoft Flight Simulator?

A VSC Rating Board weboldalán korhatár-besorolást kapott a Microsoft Flight Simulator Xbox One-os verziója, ami meglepő - ismerve a játék CPU-éhségét -, de lehet, hogy a Series-konzolok mellett az előző generációra is ellátogat a…

Infotech

Újabb nyomtatási gondokkal küzd a Windows 10

Kék halál helyett most épp különféle formázási hibák bosszanthatják a felhasználókat.

Márka

Korábban még a Sony egyik jól ismert stúdiója is dolgozott a Six Days in Fallujah-n

A háborús shootert most már a Highwire Games fejleszti, de régebben bizony egy másik csapat állt mögötte, nem is akármelyik.

 

Kategória ajánló