Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Kitálalt a Microsoft alkalmazottja: Bill Gates többször is megcsalta feleségét

21.06.09 06:52

Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bill Gates és felesége, Melinda a válás mellett döntöttek. Most a Microsoft egyik alkalmazottja teregette ki a szennyest az üzletemberről. 

Összeáll az Apple, a Google, a Microsoft és a Mozilla, hogy jobban járjunk böngészés közben

21.06.08 19:53

A jövőben mindegy lehet, hogy milyen böngészőt használunk, ha megtetszik egy bővítmény – legalábbis e nemes cél érdekében állt össze az Apple, a Google, a Mozilla és a Microsoft.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

A Microsoft bejelentette a Windows 11-et, az Android appok is futnak majd rajta

Korábban úgy harangozták be a Windows 10-et, hogy “ez az utolsó Windows verzió”, azóta viszont meggondolta magát a Microsoft, hiszen most bejelentették a vadonatúj Windows 11-et. Nem fogunk minden egyes részletbe belemenni,…

Márka

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális kínálata

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyenesen pörgethető játékok nélkül Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Az aktuális kínálatában mind a shooterek, mind az akció-RPG szerelmesei megtalálják majd a számításaikat.

Infotech

Újabb nyomtatási gondokkal küzd a Windows 10

Kék halál helyett most épp különféle formázási hibák bosszanthatják a felhasználókat.

Márka

A Sony szerint nem elegendő "pénzzel megdobni" a stúdiókat, hogy remek belsős játékok szülessenek

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment vezetője egy interjúban arról beszélt, hogy ők hagyják kockáztatni a fejlesztőcsapataikat.

 

Kategória ajánló