Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Csak 2020-ban várható a Psychonauts 2 megjelenése

19.06.10 21:08

Bár néhány napja már tudjuk, hogy a Double Fine Productions is felsorakozott a Microsoft belsős csapatai közé, de a legfrissebb hírek szerint ez nem befolyásolja egyik legjobban várt játékuk, avagy a Psychonauts 2 platformlistáját. Merthogy dacára a…

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2

19.06.10 15:32

Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos körítést is kapunk ezúttal.

E3 2019: Ismét mozgásban a Gears Pop!

19.06.10 14:01

A Funko és a Gears of War találkozásából született meg a tavalyi E3-on bemutatott mobilos Gears Pop!, ami az idei konferencián is kapott egy vadonatúj, a játékmenetet jobban bemutató előzetest.

E3 2019 - most már tényleg jön nyugatra a Phantasy Star Online 2

19.06.10 09:35

Úgy tűnik, hogy a Microsoft hathatós közreműködése kellett ahhoz, hogy a Sega végre tényleg elhozza idáig a közkedvelt Japán MMO-t.

E3 2019: Érdekes RPG-t villantott a Microsoft

19.06.10 09:16

Amikor a "pen and paper RPG" kifejezést halljuk, akkor elsőre biztosan nem ez jut eszünkbe! Az RPG Time: The Legend of Wright a klasszikus szerepjátékok elemeit ötvözi egy fiatal kisfiú fantáziavilágával.

E3 2019: Orion - a Bethesda streaming megoldása

19.06.10 08:41

A Bethesda is felül a streaming-őrület vonatára, igaz, ők nem a Microsoft vagy a Google mintáját követik, sokkal inkább szeretnék kiegészíteni azt. Az Orion ugyanis arra lesz jó, hogy a fejlesztők a streamingre optimalizálhassák játékaikat.

Keanu Reevesszel és új konzollal erősített a Microsoft az E3-ra

19.06.10 07:20

A Cyberpunk 2077-ben is szereplő színész volt a cég videojátékos bemutatójának egyik nagy attrakciója. Ezzel együtt a Microsoft egy ötlettelen termékbemutatót villantott, és inkább erőből oldaná meg a konzolháborút.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Android app-okat is futtathat majd jövőre a Windows 10

A Microsoft a Windows 10 egy olyan kiadásának bemutatására készülhet, ami képes lehet az eredetileg a Google Android rendszerére készült alkalmazások futtatására is - írja iparági szivárgásokra hivatkozva a Forbes. Ezek szerint az…

Infotech

Android app-okat is futtathat majd jövőre a Windows 10

A Microsoft a Windows 10 egy olyan kiadásának bemutatására készülhet, ami képes lehet az eredetileg a Google Android rendszerére készült alkalmazások futtatására is - írja iparági szivárgásokra hivatkozva a Forbes. Ezek szerint az…

Márka

Újszerű és menő lesz az új Xbox külseje, az ár pedig Trumptól is függ

Phil Spencer beszélt egy keveset a Scarletről Bár még nincs kőbe vésve a gép külseje, Phil Spencer szerint sokan meg fogunk lepődni az előzetes terveket ismerve.

Márka

Átalakítást kapott az Apple Metal API-ja

Az iOS 13 és macOS 13 operációs rendszerekben érkező verzió az újítások mellett az egyszerűsítést szorgalmazza.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló