Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Az LG Oled tévéi és az Xbox Series X a konzolos játékélmény új szintjét hozza el

20.11.26 08:52

Egyedi marketing-együttműködésre lépett az LG Electronics (LG) és az Xbox: a sokak által várt Xbox Series X konzol és az LG OLED televíziói által együtt kínált páratlan játékélményt a két cég közösen mutatja be. Az együttműködés keretében az LG OLED…

Családbarát díjat nyert a Microsoft

20.11.25 16:49

A munka és a családi élet összeegyeztetésének jó gyakorlatait díjazó elismerést a Microsoft Magyarország is kiérdemelte azzal, hogy munkatársainak a lehető legrugalmasabb munkavégzés lehetőségét biztosítja és minden munkatársának…

Nagyon gyorsan gazdagodik a Tesla vezére

20.11.24 08:29

Elon Musk megelőzte Bill Gates Microsoft-alapítót, és immár a második helyen áll 128 milliárd dolláros vagyonnal a világ leggazdagabb embereinek toplistáján. Januárban még csak a 35. volt.

Windows 10 az új Maceken? Miért ne!

20.11.24 06:34

Csak a Microsofton múlik, hogy a Windows 10 natív módban fusson az új technológiájú, M1-alapú Mac számítógépeken, állítja az Apple.

Ilyen tévéket ajánl a Microsoft az Xbox Series X konzolhoz

20.11.22 21:54

Az LG OLED-tévék a legjobbak a HDR-alapú játékokhoz és az Xbox Series X konzolhoz - mondja a Microsoft.

35 éves a Windows

20.11.21 06:13

November 20-án lett 35 éves a Windows 1.0, ami megalapozta, hogy a Microsoft a mai napig uralja az operációs rendszerek piacát. Nem múlt el minden zökkenő nélkül ez a három és fél évtized, a Verge röviden össze is foglalta a Windows történetét.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Nagyon cuki és nagyon szerencsétlen lett a Microsoft karácsonyi reklámja

Nem sok karácsonyi hangulat jutott a Microsoft ünnepi reklámjába, álmodozó kutyus viszont annál több. Nagyon aranyos, de nem tudjuk nem megjegyezni, hogy a reklám végkicsengése egy kicsit szerencsétlen. A klipből ugyanis az…

Márka

A State of Decay 2 kezd felnőni az új konzolokhoz

A játék látványosan jobban fut Xbox Series konzolokon, de most tartalmi újdonságokat is hozott az Undead Labs aktuális frissítése.

Infotech

Immár futtatható a Windows 10 és a Linux az új Maceken

Mivel a Linux eddig is használható volt az ARM-architektúrán, csupán idő kérdése volt, hogy az operációs rendszer megtalálja az utat az új, M1-alapú Mac számítógépekre.

 

Kategória ajánló