Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Minden Xbox konzollal és régi kiegészítővel kompatibilis lesz az Xbox Scarlett

19.06.12 11:11

Egyre reménykeltőbb hírek látnak napvilágot a Microsoft új konzoljával kapcsolatban, miután ugyanis az idei E3-on kiderült, hogy a masina Xbox Scarlett kódnév alatt készülődik és jövő év végén érkezik, folyamatosan özönlenek a hírek. Jason Ronald,…

Csak 2020-ban várható a Psychonauts 2 megjelenése

19.06.10 21:08

Bár néhány napja már tudjuk, hogy a Double Fine Productions is felsorakozott a Microsoft belsős csapatai közé, de a legfrissebb hírek szerint ez nem befolyásolja egyik legjobban várt játékuk, avagy a Psychonauts 2 platformlistáját. Merthogy dacára a…

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2

19.06.10 15:32

Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos körítést is kapunk ezúttal.

E3 2019: Ismét mozgásban a Gears Pop!

19.06.10 14:01

A Funko és a Gears of War találkozásából született meg a tavalyi E3-on bemutatott mobilos Gears Pop!, ami az idei konferencián is kapott egy vadonatúj, a játékmenetet jobban bemutató előzetest.

E3 2019 - most már tényleg jön nyugatra a Phantasy Star Online 2

19.06.10 09:35

Úgy tűnik, hogy a Microsoft hathatós közreműködése kellett ahhoz, hogy a Sega végre tényleg elhozza idáig a közkedvelt Japán MMO-t.

E3 2019: Érdekes RPG-t villantott a Microsoft

19.06.10 09:16

Amikor a "pen and paper RPG" kifejezést halljuk, akkor elsőre biztosan nem ez jut eszünkbe! Az RPG Time: The Legend of Wright a klasszikus szerepjátékok elemeit ötvözi egy fiatal kisfiú fantáziavilágával.

E3 2019: Orion - a Bethesda streaming megoldása

19.06.10 08:41

A Bethesda is felül a streaming-őrület vonatára, igaz, ők nem a Microsoft vagy a Google mintáját követik, sokkal inkább szeretnék kiegészíteni azt. Az Orion ugyanis arra lesz jó, hogy a fejlesztők a streamingre optimalizálhassák játékaikat.

Keanu Reevesszel és új konzollal erősített a Microsoft az E3-ra

19.06.10 07:20

A Cyberpunk 2077-ben is szereplő színész volt a cég videojátékos bemutatójának egyik nagy attrakciója. Ezzel együtt a Microsoft egy ötlettelen termékbemutatót villantott, és inkább erőből oldaná meg a konzolháborút.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

A Microsoft sem a végleges nevét, sem az árát nem tudja még az Xbox Scarlett-nek

Bár kicsivel több mint egy év múlva már karnyújtásnyira leszünk csak az újgenerációs Xbox érkezésétől, a Microsoft azonban egyelőre még nem tudja, hogy miként hívják majd a masinát, mely az Xbox, az Xbox 360 és az Xbox One…

Infotech

Vásárolj Windows 10-et vagy videojátékokat jelentős kedvezménnyel!

A Goodoffer24 nyári promóciójában számos szoftver kapható akciós áron.

Márka

A Microsoft sem a végleges nevét, sem az árát nem tudja még az Xbox Scarlett-nek

Bár kicsivel több mint egy év múlva már karnyújtásnyira leszünk csak az újgenerációs Xbox érkezésétől, a Microsoft azonban egyelőre még nem tudja, hogy miként hívják majd a masinát, mely az Xbox, az Xbox 360 és az Xbox One…

Márka

Okoseszközök? Élen jár az Apple

Csaknem 50 millió viselhető okoseszközt adtak el az első negyedévben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló