Microsoft hírek

Márka › Microsoft

Maróth Gáspár: A GVH megnevezte, hogy ki szervezte az egészségügy Microsoft-botrányát

20.01.27 10:37

A Gazdasági Versenyhivatal 2016-ban az Orbán-kormány jelenlegi hadiipari kormánybiztosának egykori cégénél is razziázott, amikor egy 46 milliárdos kórházi eszközbeszerzésre létrejött kartell szálait próbálta kibogozni. Interjú.

A Windows 7 forrásának megnyitására köteleznék a Microsoftot

20.01.27 07:01

A szabadszoftveres elvek népszerűsítését céljául kitűző Free Software Foundation (FSF) a napokban egy meglepő kezdeményezéssel állt elő. A szervezet ugyanis egy olyan petíciót fogalmazott meg, amiben azt "követeli" (szó szerint), hogy a Microsoft…

Ötletes új webfejlesztői eszköz jön az Egde böngészőbe

20.01.25 04:06

A Microsoft a közelmúltban megújult Edge böngészőjében egy olyan eszközt vezetett be kísérleti jelleggel, ami az eddigieknél hatékonyabb segítséget nyújthat a webfejlesztőknek bizonyos problémák megoldásához. Az új DOM 3D View ugyanis…

Így működik a Microsoft összehajtható androidos telefonja

20.01.24 10:37

A tervek szerint 2020 végén dobnák piacra a tavaly bemutatott Surface Duót, a fejlesztők most megkapták az appok elkészítéséhez szükséges keretrendszert.

Ébredezik a Microsoft Surface Duo dupla kijelzős Androidja

20.01.23 21:30

Videón látható, hogy miként működik a Surface Duo eszközre szánt, dupla kijelzőt támogató Android rendszer.

Kiakasztotta a Microsoft a rendszergazdákat egy új Office 365-ös funkcióval

20.01.23 17:13

Márciustól alapértelmezetten telepíti az Office 365 ProPlus azt a Chrome-kiegészítőt, ami a Microsoft keresőjét tolja a felhasználók arcába.

Adatbiztonsági incidens történt a Microsoftnál

20.01.23 12:10

​A Microsoftnál egy jelentős adatszivárgási incidensre derült fény, amely akár 250 millió bizalmas adatrekordot is érinthet.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Miről szólt az év első Inside Xboxa?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox konzolról is hallhattunk egy keveset.

Márka

Miről szólt az év első Inside Xboxa?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox konzolról is hallhattunk egy keveset.

Infotech

Mobilon is megjelenik az Xbox autós játéka

A Microsoft konzolja és a Windows 10-et futtató számítógépek után Androidon és iOS-en is átélhetjük a Forza-élményt.

Márka

A Sony hivatalosan is megmutatta a PlayStation 5 kontrollerét

A Sony végre elkezdte a fizikai valóját is leleplezni a következő generációs konzoljának. Bár magát a konzolt továbbra is rejtély övezi a következő generációs kontrollert legalább már alaposan szemügyre vehetjük. A következő generáció:…

 

Kategória ajánló