Microsoft hírek

Márka › Microsoft

A Microsoft szeretne exkluzív címeket a Project xCloud szolgáltatásba

19.11.24 13:34

Már beszéltek erről a stúdiókkal Úgy tűnik, hogy bár a cég nem feltétlenül rajong a kizárólagosan egy-egy platformra megjelenő játékokért, az új szolgáltatásában talán láthatunk majd ilyeneket.

Újabb könnyítést kapott a Huawei Trumpéktól

19.11.24 12:34

Megkapta a szükséges licenceket, így elkezdheti leszállítani szoftvereit a Huawei felé a Microsoft. A lépés az amerikai kereskedelmi minisztérium szerdai döntésének hatása.

Az Amazon is beszállni készül a felhőalapú játék streamingbe

19.11.23 08:52

A Sony már öt éve a piacon van a PlayStation Now szolgáltatásával, a Google Stadia a napokban jelent meg, a Microsoft pedig szintén nemrég jelentette be a Project xCloudot. Úgy tűnik, mindenki szerint az ilyen online streamelt játékok jelentik a jövőt,…

Jöhet az Age of Empires 4 Xboxra is?

19.11.21 11:58

A Microsoft képviselői válaszoltak a kérdésre Az XO19 nevű rendezvényen végre mutattak nekünk játékmenetet az Age of Empires 4-ből, ám a játék hivatalosan csak PC-re van bejelentve. A Microsoft képviselői elmondták, van-e esély a konzolverzióra.

Új szolgáltatással erősít az Invitech

19.11.20 18:46

Egy most bejelentett megoldás révén az Invitech ügyfelei egy kézből juthatnak hozzá a felhő alapú csoportmunka előnyeit biztosító alkalmazáshoz és a Microsoft Teams hatékony használatához nélkülözhetetlen telekommunikációs infrastruktúrához. A…

Phil Spencer azt szeretné, ha a jövőben nagyobb figyelmet kapnának az RPG-k Xbox konzolokon

19.11.19 11:37

A generáció végére a Microsoft is ráébredt arra, hogy hol hibázott az Xbox One-nal, és bár túl későn kapcsoltak, azért a közelmúltban alaposan bevásároltak belsős csapatokból annak érdekében, hogy a következő generációban ne követhessenek el…

Ez az 50 játék mind bekerül hamarosan az Xbox Game Pass kínálatába

19.11.15 22:13

Sőt, közülük nyolc már most elérhető, köztük a Rage 2-vel, a Remnant: From the Ashes-szel és az Age of Empires 2: Definitive Editionnel.

XO19 Az Obsidian vadonatúj játékában miniemberként küzdhetünk a természettel

19.11.15 15:11

Drágám, a kölykök összementek! Túlélőjátékkal készül az Obsidian, amiben barátaink oldalán apróra zsugorodva kell túlélnünk az óriás rovarok támadását és az egyéb megpróbáltatásokat.

A(z) "Microsoft" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Ötletes új webfejlesztői eszköz jön az Edge böngészőbe

A Microsoft a közelmúltban megújult Edge böngészőjében egy olyan eszközt vezetett be kísérleti jelleggel, ami az eddigieknél hatékonyabb segítséget nyújthat a webfejlesztőknek bizonyos problémák megoldásához. Az új DOM 3D…

Márka

Cyberpunk 2077 - A jelenlegi konzolok gyengesége miatt késik?

Egy benfenntes állítása szerint a halasztás hátterében többek között az is áll, hogy az Xbox One nem képes elfogadthatóan futtani a játék jelenlegi változatát.

Infotech

Ingyenes eszköz a számítógép megvédésére

Az ESET nemrég kiadott egy ingyenes BlueKeep (CVE-2019-0708) eszközt annak ellenőrzésére, hogy a Windows operációs rendszert futtató számítógép védett-e a BlueKeep sérülékenység kihasználása ellen.

Ország

Shiffrin duplázott Banskóban, már csak egy világkupa-győzelemre van Hirschertől

Az összetett rangsorban első amerikai hatodszor nyert a szezonban, és pályafutása során már 66 vk-elsőségnél tart.

 

Kategória ajánló