Mi Hazánk Mozgalom hírek

Közélet › Mi Hazánk Mozgalom

Feljelentést tesz a Mi Hazánk a sályi ellentüntetőkkel szemben

20.02.16 20:46

Több büntető feljelentést is tesz a Mi Hazánk Mozgalom a sályi és környéki felvonuláson történtek miatt - jelentette ki a párt elnöke.

Tüntetést szerveznek a gyöngyöspatai romák

20.02.16 19:37

Tüntetést szerveznek vasárnap 13 órakor a Nyugati térre - jelentette be a Gyöngyöspatai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke. A Nyugati tértől a Kossuth térre fognak vonulni.

Kaotikus helyzet alakulhat ki Miskolcon vasárnap, ahol Toroczkaiék újabb erődemonstrációra készülnek a Kocsonyafesztivál alatt

20.02.14 06:13

Rendőri szempontból nagyon nehéz lesz biztosítani a Mi Hazánk Mozgalom vasárnapi demonstrációját, amely a miskolci Kocsonyafesztivál utolsó napjával párhuzamosan zajlik majd – nyilatkozta Horváth Ferenc nyugalmazott rendőrőrnagy a 168 Órának.

Törvényes szegregációt javasol a Mi Hazánk Mozgalom

20.02.07 16:37

A párt kártérítést követel azon magyar családoknak, akiknek a spontán szegregáció miatt el kellett hagyniuk például a gyöngyöspatai iskolát.

Listán bejutott képviselő is indul a vasárnapi keszthelyi időközi választáson

20.02.06 08:13

Októberben szavazategyenlőség alakult ki két jelölt között a keszthelyi 6. számú választókerületben, s bár mindkét jelölt listáról bekerült a képviselő-testületbe, egyikük a vasárnapi időközi választáson egyéni körzetben is megméreti magát.

Pozíciót kaptak a nácibarát tagok a Mi Hazánkban

20.02.04 11:07

Toroczkai László pártja az újnyilas múlt és egy karlendítős fotó miatt szankciókat hirdetett, ám mára csendben rehabilitálta a kínossá vált tagokat.    

Toroczkai: Ha kell, vonulunk, erődemonstráció lesz!

20.01.31 15:28

Társadalmi vitára kell bocsátani a halálbüntetés visszaállítását - mondta a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Sályon elkövetett gyilkosság kapcsán budapesti sajtótájékoztatóján pénteken.

A(z) "Mi Hazánk Mozgalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Helyszíni bejelentkezés a rendőrség által betiltott Mi Hazánk tüntetésről: letartóztatott pártigazgató, hatalmas rendőri készültség

A rendőrség tiltása ellenére is megtartotta az Országos Roma Önkormányzat épülete elé szervezett demonstrációját a Mi Hazánk Mozgalom a Deák téri kettős gyilkossággal kacsolatban. A helyszínről az ATV tudósítója, Fehér Márta…

Ismert személy

Deák téri megemlékezés: Toroczkai nem mereng azon, mit szabad és mit nem

A Mi Hazánk elnöke kész tényként kezeli, hogy lesz két kegyeleti megemlékezés a Deák téri kettős gyilkosság áldozataira.

Közélet

Helyére került a turulszobor Székkutason

A polgármester megköszönte mindenki támogatását.

Politikus

Trianon-feliratot fújt az aszfaltra a jobbikos, majd megbánta, és lemondott

Vágási Pál, a Jobbik politikusa magánakciója után vasárnap lemondott tisztségéről.

 

Kategória ajánló