Mi Hazánk Mozgalom hírek

Közélet › Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai: 13 megyében lehet a Mi Hazánk listájára szavazni

19.09.12 16:17

Tizenhárom megyében vették nyilvántartásba a Mi Hazánk Mozgalom megyei listáját, a párt 34 polgármesterjelöltje és 1047 képviselőjelöltje gyűjtötte össze az októberi önkormányzati választásokon való induláshoz szükséges számú ajánlást –…

Gyebnár Dávidot indítja Békéscsabán a Mi Hazánk

19.09.11 13:58

A 26 éves, tősgyökeres békéscsabai, politológusként végzett Gyebnár Dávid indul a Mi Hazánk Mozgalom színeiben polgármesterjelöltként az október 13-ai önkormányzati választáson.

Gaudi Nagy Tamás: ezért jó a kormánynak, hogy Gyurcsány szabadlábon van

19.09.04 23:16

Az elszámoltatás egy rendszerváltás morális alapja, legyen szó akár vagyon elleni cselekményekről, akár a 2006-os rendőrrohamokról – hangsúlyozta a Mi Hazánk Mozgalom értelmiségi holdudvarának szerdai budapesti rendezvényén Gaudi Nagy…

Bármikor vállalom az átvilágítást! – Toroczkai László a Mandinernek

19.09.02 10:07

A Jobbiknak és az LMP-nek vége, a DK és a Momentum mögött globális érdekkörök állnak, a Mi Hazánk Mozgalom pedig igenis életképes párt – mondja Toroczkai László a Mandinernek. Ásotthalom polgármesterét új pártja eddigi teljesítményéről, korábbi…

Kémiai kényszerkasztrálást vezetne be a Mi Hazánk

19.08.29 15:10

Toroczkai László elmondta: ennek érdekében a Mi Hazánk a büntető törvénykönyv módosítását kezdeményezi az Országgyűlésben.

Harmadik lehetőséget kínál a Mi Hazánk Mozgalom

19.08.29 09:52

A Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezetének sajtóközleménye szerint kedden megnyitották helyi irodájukat, ahol szívesen látják a mozgalmuk iránt érdeklődőket.

A(z) "Mi Hazánk Mozgalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Ha valaki nem tudná hová tenni a Mi Hazánk Mozgalmat: ex-polgármesterjelöltjük a fideszes Vári Attilára fog szavazni

Állítása szerint nem tudta összeszedni az 500 ajánlást, így nem lett belőle jelölt. Az Azonnalinak azt mondta, a fidesz polgármesterjelöltjére adja a voksát.

Ismert személy

Volner János otthagyja a Mi Hazánkat

A Jobbik korábbi alelnöke otthagyta Toroczkai László pártját.

Politikus

A Jobbik horrorkoalíciója

A Momentum elnöke szerint a háború elől menekülő bevándorlóknak igenis joguk van belépni Európába, és a kontinensnek kötelessége őket elszállásolni és gondjukat viselni.

Politikus

Koczka Tibor meg akarja oldani Balázsy Péter dilemmáját, kihívja egy nyilvános tévévitára

A Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje egy jelölt jelentkezésére várt, most megkapta.

 

Kategória ajánló