Mezőgazdaság hírek

Gazdaság › Mezőgazdaság

Számtalan újdonsággal vár a XIII. Kaposvári Állattenyésztési Napok!

19.09.14 08:25

Megújult a Kaposvári Állattenyésztési Napok rendezvénysorozat, amely pénteken nyitotta meg kapuit. A mezőgazdasági kiállítás- és vásár vasárnap estig várja a látogatókat a Kaposvári Egyetem, Pannon Lovasakadémia területén.

Vámháború: Kína újabb lépést tett az USA felé

19.09.13 17:46

Kína egyes amerikai agrártermékek - köztük a szójabab és a sertéshús - esetében felfüggeszti a pótvámokat, továbbá támogatja amerikai mezőgazdasági termékek beszerzését - jelentette pénteken a Hszinhua kínai állami hírügynökség hivatalos…

"Élővé kell tenni értékeinket és hagyományainkat"

19.09.13 14:02

Értékeink számbavételén túl fontos feladat, hogy élővé tegyük ezeket – jelentette ki az Agrárminisztérium kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztosa pénteken Várpalotán.

Meddig hat? - Új ismeretterjesztő program és honlap az antibiotikum-rezisztencia elleni küzdelem jegyében

19.09.13 11:34

Az antibiotikum-rezisztencia világszerte egyre nagyobb gondot okoz a humán és az állategészségügy területén egyaránt. A probléma súlyosságát felismerve, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az Agrárminisztériummal közösen…

Letették a Paksi Állatmenhely és Ebrendészeti Telep alapkövét

19.09.13 09:48

Az állatvédelem és az állatok jólétének javítása közös ügyünk – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Paksi Állatmenhely és Ebrendészeti Telep alapkő-letételén, csütörtökön.

Élelmiszeripari fejlesztésre jön pénz

19.09.13 09:36

Jó hírt kaptak az élelmiszeripari vállalkozások és a borászatok. Az év elején indult vidékfejlesztési pályázaton közel ötvenmilliárd forint odaítéléséről döntött most az agrártárca.

A(z) "Mezőgazdaság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

IV. Szántóverseny Fertőszentmiklóson

Szeptember 21-én került megrendezésre Fertőszentmiklóson a IV. Szántóverseny a helyi gazdakör szervezésében. Az eseményt Dr. Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Gazdaság

Már nem keverhető antibiotikum a haszonállatok takarmányába

Ismeretterjesztő és szemléletformáló programot és az ehhez kapcsolódó tematikus honlapot indított el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és az Agrárminisztérium Meddig hat? címmel. A kampány célja…

Politikus

IV. Szántóverseny Fertőszentmiklóson

Szeptember 21-én került megrendezésre Fertőszentmiklóson a IV. Szántóverseny a helyi gazdakör szervezésében. Az eseményt Dr. Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Nagyvilág

Petrícek: minden állam meghatározhatja energetikai portfólióját

Energetika tekintetében nincs egyetértés az Európai Unió tagállamai között.

 

Kategória ajánló