Mezőgazdaság hírek

Gazdaság › Mezőgazdaság

Szokatlan ízkombinációk és újszerű termékötletek a SPAR-Hungaricool termékinnovációs verseny legjobbjai között

19.09.17 16:28

A magyarországi kiskereskedelemben egyedülálló, új kezdeményezés során az áruházlánc az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával a legkiválóbb hazai élelmiszeripari innovációkat kereste az egész országból.

Varázslények a Vajdahunyadvárban

19.09.17 12:07

A Vajdahunyadvárban nyíló új, őszi interaktív kiállítás és játék képzeletbeli kalandra, mesebeli küldetésre hívja a gyerekeket izgalmas látványvilággal.

Ezer négyzetméteren nyílik közösségi élelmiszer stand az OMÉK-on

19.09.17 08:34

Az Agrármarketing Centrum évtizedek óta számtalan külföldi kiállításon népszerűsíti a magyar élelmiszereket közösségi megjelenés formájában. Innen jött az ötlet, hogy a 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO területén megrendezendő 79.

Első nemzetközi konferencia a növénytermesztés sokszínűbbé tételéről, Budapesten

19.09.17 04:39

Az első növénytermesztési diverzifikációról szóló európai konferencia 2019. szeptember 18-21. között, Budapesten kerül megrendezésre az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (Ömki) szervezésében. A nemzetközi tudományos konferencia arra...

Bővül az agrárberuházások támogatása

19.09.17 04:06

Új kamattámogatási lehetőséggel és kibővített garanciaprogrammal bővül a mezőgazdasági beruházások ösztönzése - jelentette be az agrárminiszter hétfőn Budapesten.

Nagy István: Bővül az agrárberuházások támogatása

19.09.16 16:25

3 évvel meghosszabbították az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány és az Európai Beruházási Alap együttműködését, így további 125 milliárd forintnyi hitelhez férhetnek hozzá az agrárvállalkozók.

Bővül az agrárberuházások támogatása

19.09.16 16:19

Új kamattámogatási lehetőséggel és kibővített garanciaprogrammal bővül a mezőgazdasági beruházások ösztönzése. A kamattámogatás mértéke az ügyleti kamat 80 százaléka, de legfeljebb 2 százalékpont évente - jelentette be az agrárminiszter.

Pénzeső hullott a magyar állattenyésztőkre: rengeteg támogatást kapnak

19.09.16 14:49

Az Agrárminisztérium (AM) támogatásokkal is segíti a magyar állattenyésztőket, hogy az ágazat az erős nemzetközi versenyben helyt tudjon állni - közölte az AM.

Új kamattámogatási program indul agrárvállalkozásoknak

19.09.16 14:31

Az Agrárminisztérium új, kedvező finanszírozási konstrukciókat jelentett be, amelyek a Vidékfejlesztési Program (VP) keretében nyújtott vissza nem térítendő, fejlesztéseket szolgáló támogatások mellett az agrárvállalkozások beruházásainak megvalósítását…

A(z) "Mezőgazdaság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

IV. Szántóverseny Fertőszentmiklóson

Szeptember 21-én került megrendezésre Fertőszentmiklóson a IV. Szántóverseny a helyi gazdakör szervezésében. Az eseményt Dr. Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Gazdaság

Már nem keverhető antibiotikum a haszonállatok takarmányába

Ismeretterjesztő és szemléletformáló programot és az ehhez kapcsolódó tematikus honlapot indított el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és az Agrárminisztérium Meddig hat? címmel. A kampány célja…

Politikus

IV. Szántóverseny Fertőszentmiklóson

Szeptember 21-én került megrendezésre Fertőszentmiklóson a IV. Szántóverseny a helyi gazdakör szervezésében. Az eseményt Dr. Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Nagyvilág

Petrícek: minden állam meghatározhatja energetikai portfólióját

Energetika tekintetében nincs egyetértés az Európai Unió tagállamai között.

 

Kategória ajánló