Mezőfalva hírek

Magyar település › Mezőfalva

MKB Pénzügyi Csoport – Megfosz együttműködés Magyarország legnagyobb szántóföldi rendezvényén

19.05.29 11:01

Húszezer látogatója volt a május 23-24. között Mezőfalván megrendezett III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-nak, amelyen az MKB Bank az MKB-Euroleasinggel és a MEGFOSZ-szal (Mezőgazdasági Eszköz- és…

Gépek 9300 négyzetméteren, 150 kiállító, 20 ezer látogató – III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

19.05.28 09:43

Jelentős szakmai programokkal, kiemelt érdeklődés mellett zajlott le a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőfalván. A mezőgazdasági gépeket, eszközöket, termékeket és szolgáltatásokat több mint 150 kiállító kínálta a…

Orbán Viktor: a magyar gazdáknak vasárnap nemet kell mondaniuk a bevándorlásra

19.05.23 09:10

Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a Iii. Nak szántóföldi napok és agrárgépshow…

A szántóföldi napokon kiderül, mit tudnak a gépek!

19.05.22 07:34

Az Axiál Kft. 500 négyzetméteres területen állógép-, és 4500 négyzetméteres területen mozgógép-bemutatóval készül a mezőfalvai kiállításra. A május 23-24-ei rendezvényen a szántóföldi növénytermesztés leghatékonyabb gépeit teszik próbára.

Az idei gabonaszezon tapasztalatai és precíziós megoldások

19.05.21 13:34

Technikai és technológiai változások a gabonatermesztésben: PREGA – precíziós gazdálkodói kerekasztal a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépShow-n, Mezőfalván.

Megyei II.: Söptén győzött a Gérce, Merseváton a Kemenesalja, Unyomban a Táplán

19.05.20 19:13

A 27. fordulóval folytatódott a pontvadászat a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjában, a déli csoport csapatai már a 31. játéknapot tudták le.

Gépészeti hírek szakkiállítás és Gépshow között

19.05.18 20:40

Alig zárta be kapuit az idei Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, máris vár ránk az egyik legnagyobb országos gyakorlati rendezvény, a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow. Egy csokorba gyűjtöttük a két rendezvény közötti hét gépészeti híreit.

Jövő csütörtökön kezdődik a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva

19.05.16 15:31

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) közreműködésével – május 23-24-én rendezi meg az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A Iii. Nak…

A(z) "Mezőfalva" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Idén tízéves a Dréta Antal Egyházzenei Kórustalálkozó

A jeles évforduló alkalmából hat kórust, csaknem kétszáz vendéget várnak november 9-én, szombaton 16 órától a mezőfalvi Magyarok Nagyasszonya római katolikus templomba.

Magyar település

Új választás jön Dunaújvárosban a jobbikos polgármester miatt

Százharminchárom külképviseleten voksolhatnak azok a választópolgárok, akik a február 16-ai dunaújvárosi időközi országgyűlési választás napján nem tartózkodnak Magyarországon - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI)…

Politikus

Most Veszprém megyében „borít” Ángyán József

Van olyan nyertes, aki 160 kilométer távolságra él az elnyert 84 hektáros legelőjétől, de jutott föld fideszes képviselőnek és agrárkamarai tisztségviselőnek is.

Megye

A listavezető otthonában is győzni tudott a Fehérvár

Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján idénybeli második győzelmét aratta a Salzburg otthonában a Hydro Fehérvár AV19.

 

Kategória ajánló