Mezőfalva hírek

Magyar település › Mezőfalva

Orbán Viktor: a magyar gazdáknak vasárnap nemet kell mondaniuk a bevándorlásra

19.05.23 09:10

Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a Iii. Nak szántóföldi napok és agrárgépshow…

A szántóföldi napokon kiderül, mit tudnak a gépek!

19.05.22 07:34

Az Axiál Kft. 500 négyzetméteres területen állógép-, és 4500 négyzetméteres területen mozgógép-bemutatóval készül a mezőfalvai kiállításra. A május 23-24-ei rendezvényen a szántóföldi növénytermesztés leghatékonyabb gépeit teszik próbára.

Az idei gabonaszezon tapasztalatai és precíziós megoldások

19.05.21 13:34

Technikai és technológiai változások a gabonatermesztésben: PREGA – precíziós gazdálkodói kerekasztal a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépShow-n, Mezőfalván.

Megyei II.: Söptén győzött a Gérce, Merseváton a Kemenesalja, Unyomban a Táplán

19.05.20 19:13

A 27. fordulóval folytatódott a pontvadászat a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjában, a déli csoport csapatai már a 31. játéknapot tudták le.

Gépészeti hírek szakkiállítás és Gépshow között

19.05.18 20:40

Alig zárta be kapuit az idei Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, máris vár ránk az egyik legnagyobb országos gyakorlati rendezvény, a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow. Egy csokorba gyűjtöttük a két rendezvény közötti hét gépészeti híreit.

Jövő csütörtökön kezdődik a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva

19.05.16 15:31

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) közreműködésével – május 23-24-én rendezi meg az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A Iii. Nak…

Szántóföldi napok és gépkiállítás

19.05.15 08:58

Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényét tartják május 23-24. között Mezőfalván. A program részleteit egy gépbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón ismertették a Mezőfalvi Zrt. telephelyén.

Brutális gépek akcióban: ezeket a traktorokat hamarosan bárki kipróbálhatja

19.05.14 14:40

Május 23-24-én kerül megrendezésre a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőfalván, ahol most is, mint eddig minden évben, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) lesz a kamara szakmai partnere.…

A(z) "Mezőfalva" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Tíz góllal és hét cserével mutatkozott be a megye háromban a Mezőfalva csapata

A megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában a tavaly még a második vonalban szereplő Pázmánd vereséggel nyitott, míg a Nyugati csoport előző évi bajnoka, az Iszkaszentgyörgy a 90. percben győzte le a…

Magyar település

Dunaújváros megválasztott nemzetiségi képviselői

A Nemzeti Választási Iroda a honlapján közzé tette a nemzetiségi önkormányzati választás eredményeit. Jelen írásunkban a dunaújvárosi eredményeket közöljük.

Politikus

Ángyán József újabb jelentése: Bács-Kiskunban sem azé lett a föld, akik megműveli

Ezúttal Bács-Kiskun megye visszás földbérleti pályázatait tárta fel Ángyán József, az előző Orbán-kormány volt parlamenti államtitkára.

Megye

Mi ez a szag Székesfehérvár és környékén?

Életet adó bűz uralja a várost, ugyanis az M7-es autópálya, illetve a 63-as út melletti földeken zajlik az őszi trágyázás.

 

Kategória ajánló