Mezőfalva hírek

Magyar település › Mezőfalva

Idén tízéves a Dréta Antal Egyházzenei Kórustalálkozó

19.11.05 17:37

A jeles évforduló alkalmából hat kórust, csaknem kétszáz vendéget várnak november 9-én, szombaton 16 órától a mezőfalvi Magyarok Nagyasszonya római katolikus templomba.

Kilenc évtizede húzták fel a patinás salgótarjáni iskolát

19.10.22 17:34

Kilencven éve húzták fel Salgótarjánban a Petőfi Sándor általános iskola épületét. Az intézmény tanárai és diákjai hétfőn ünnepelték meg az évfordulót.

Árokba hajtott egy autó Mezőfalva közelében

19.07.19 21:33

A Nagyvenyim felé vezető úton forgalomkorlátozásra kell számítani. Árokba hajtott egy személyautó a Mezőfalva és Nagyvenyim közötti úton, Mezőfalva közelében. A járműben egy ember utazott. A dunaújvárosi hivatásos és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók…

Válogatott kapus a megye kettőben

19.07.07 20:56

Rabóczki Balázs felügyeli a hálóőrök felkészítését az új idényben is – tette közzé a Fejér megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Mányi TK.

Nyárindító sokszínű vigasság Mezőfalván

19.07.01 07:32

Sokéves hagyomány, hogy június utolsó hétvégéjén falunapi vigassággal nyitják a nyarat a településen, a színes forgatagot néhány éve testvértelepülési találkozónak becézik.

Árokba borult egy autó Nagyvenyim és Mezőfalva között

19.06.21 09:05

Forgalmi akadály van az érintett útszakaszon. Egy másik gépjármű miatt került árokba egy gépkocsi a Nagyvenyimet és Mezőfalvát összekötő úton. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a balesethez, áramtalanították a forgalmi akadályt okozó autót. A…

Súlyos testi sértés Mezőfalván

19.05.31 11:10

Súlyos testi sértés Mezőfalván Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 31., p - 09:16 Több alkalommal bántalmazta élettársát az 57 éves férfi.

A(z) "Mezőfalva" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Idén tízéves a Dréta Antal Egyházzenei Kórustalálkozó

A jeles évforduló alkalmából hat kórust, csaknem kétszáz vendéget várnak november 9-én, szombaton 16 órától a mezőfalvi Magyarok Nagyasszonya római katolikus templomba.

Magyar település

A Dabas csapata ellen lép pályára ma a DPASE

Vasárnap 16 órai kezdettel a Dunaújváros Stadionban a Dunaújváros PASE a Dabas csapatát fogadja az NB III Közép-csoport 15. fordulóban.

Politikus

Ángyán József újabb jelentése: Bács-Kiskunban sem azé lett a föld, akik megműveli

Ezúttal Bács-Kiskun megye visszás földbérleti pályázatait tárta fel Ángyán József, az előző Orbán-kormány volt parlamenti államtitkára.

Megye

Nem jutottak messzire a betörők

Nem jutottak messzire a betörők Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 17., v - 08:19 A székesfehérvári rendőrök elfogták a négy kálozi férfit.

 

Kategória ajánló