Mezőberény hírek

Magyar település › Mezőberény

Kristó Gyula-díjat vehetett át a berényi származású történész-kutató

20.11.28 15:52

Kimagasló kutatási tevékenységéért idén a mezőberényi származású dr. Maléth Ágnes történész vehette át a nagyon rangos Kristó Gyula-díjat Szegeden.

Pénztárcát találtak az egyik mezőberényi boltban

20.11.18 09:54

Mezőberényben, egy üzletben találtak egy pénztárcát. A bolt dolgozói odaadták a rendőröknek, akik a benne lévő pénzzel és iratokkal együtt visszavitték a tulajdonosnak.

Kifosztás bűntette miatt emeltek vádat egy mezőberényi férfi ellen

20.11.16 19:46

Kifosztás bűntette miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség egy 27 éves büntetlen előéletű, enyhe fokú értelmi fogyatékosságban és ehhez társuló viselkedészavarban szenvedő mezőberényi férfi ellen, aki egy gyermekkorú sértettől vette el a pénzét. A…

Az elmével játszik a mezőberényi bűvész

20.11.07 16:42

A bűvészblog összeállította a legnépszerűbb bűvészek listáját: Burai Milán a hatodik helyen áll.

Magyar szakács is lesz a világdöntőben

20.10.15 19:37

Véget ér a Bocuse d’Or Európai Válogatója, Észtországban, Tallinnban. A magyar csapat ott van a legjobb 10 között, és így ott lesz a 2021-es lyoni világdöntőben. Gratulálunk!

Öt év letöltendőt kapott az erőszakos apa

20.10.13 12:38

Négyéves kisfiát cigarettával égette, hétéves gyerekét pedig párnával fojtogatta az a férfi, aki öt év letöltendő börtönbüntetést kapott. Négyéves kisfiát cigarettával égette, megverte, hétéves gyerekét párnával fojtogatta – öt év letöltendő börtönbüntetést…

Brutális: egy mezőberényi férfi párnával fojtogatta és parázzsal égette meg a gyerekeit

20.10.12 09:19

Öt év végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte a Békési Járásbíróság azt a mezőberényi férfit, aki válogatott módon terrorizálta 3 és 7 éves fiúgyermekeit és feleségét. Az ítélet nem jogerős.

Különösen nagy vagyoni hátrány okozásával és bűnszövetséggel vádolják a volt lelkészt

20.09.08 17:16

Hat év letöltendő börtönt kért az ügyészség R. János volt mezőberényi lelkészre súlyos költségvetési csalással és vagyoni károkozással összefüggő bűncselekmények miatt, amelynek összesített kárértéke meghaladja a 67 millió forintot. A ma a fővárosban…

Baleset Hernád és Újhartyán között

20.08.19 09:16

Egy útra lógó, vastag faágnak hajtott egy személyautó a Hernádot Újhartyánnal összekötő úton. A helyszínre a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel eltávolították a forgalmi akadályt jelentő ágat az úttestről.

A(z) "Mezőberény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Kristó Gyula-díjat vehetett át a berényi származású történész-kutató

Kimagasló kutatási tevékenységéért idén a mezőberényi származású dr. Maléth Ágnes történész vehette át a nagyon rangos Kristó Gyula-díjat Szegeden.

Közélet

A belga ügyészség feljelentette Szájert kábítószerrel való visszaélés miatt

Eljárás indult a Fidesz volt EP képviselője ellen kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt.

Életmód

Egy 300 kilós embert kellett lehozni daruval, ehhez az épületet bontani kellett

A mintegy 50 fős mentőegység - tűzoltók, rendőrök és orvosok - a dél-franciaországi Perpignan egyik házából mentették ki a 250-300 kilós férfit, aki egy éve kiesett az ágyából, és képtelen volt felkelni a földről. Már tavaly…

Magyar település

A rendőrség lefoglalt egy Békéscsabáról ellopott biciklit, keresik a tulajdonosát

A rendőrség lefoglalt egy Békéscsabáról ellopott biciklit. A tulajdonos a rendőrségen átveheti a kerékpárját. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lefoglalt egy kerékpárt, amelyet 2020 novemberében loptak el Békéscsabán. A bicikli…

 

Kategória ajánló