Metró hírek

Közélet › Metró

Koronavírus: jelentősen csökkent Kína szén-dioxid-kibocsátása

20.02.23 11:37

A koronavírus komoly károkat okoz a kínai gazdaságnak, ám pozitív hatása is van: a finnországi Energia és Tiszta Levegő Kutatóközpont (CREA) tanulmánya szerint negyedével csökkent az ország szén-dioxid-kibocsátása. 

Itt a bejelentés: meghosszabbítják a 3-as metrót, ezek lesznek az új megállók

20.02.20 10:36

A 3-as metró káposztásmegyeri meghosszabbításáról és annak feltételeiről egyeztetett a BKK és az érintett kerületek február 17-én egy lakossági fórumon. Kiderült többek között, hogy a meghosszabított vonal első állomását a Rózsa...

Rékasi Zsigmond megmentett egy lányt, a támadó banda őt vette üldözőbe

20.02.19 13:59

Rékasi Károly fia a történtekről hosszas bejegyzésben számolt be, amelyben nyomatékosan hangsúlyozta, hogy cigány fiatalok mentek neki, és magyar emberként nem hajlandó rettegve élni a hazájában. Bulvárösszefoglaló.

Előbb lesz reptéri vasút, mint metróvonal Újpalotáig

20.02.18 11:58

A következő öt-tíz évben a vasúti, illetve HÉV-fejlesztések lesznek előnyben, a négyes metró meghosszabbítására csak ezt követően kerülhet sor - derül ki Fürjes Balázs államtitkár szavaiból.

Nincs lejjebb: Fideszék propagandistája “lemocskférgezte” Göncz Árpádot

20.02.18 11:31

Bódy Géza, a Magyar Nemzet néven megjelenő kormánypárti napilap újságírója kifakadt annak kapcsán, hogy 3-as metró egyik állomásának elnevezése a közelmúltban Árpád híd metrómegállóról Göncz Árpád városközpontra változott-…

A(z) "Metró" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ózonos fertőtlenítést tesztel a metrón a BKV

A koronavírus elleni védekezés jegyében a társaság buszjáratain már alkalmazza a technológiát

Közélet

Új B+R kerékpártárolók 27 budapesti helyszínen

27 fővárosi helyszínen, kiemelt közösségi közlekedési járatok (M2-es, M3-as metró, HÉV vonalak, 1-es villamos) útvonalai mentén épültek új B+R kerékpártárolók, melyek 2020. január vége óta használhatók. A kerékpározás a…

Politikus

Tarlós István különösnek tartja, hogy Eszenyi Enikő miatt senki sem szólt neki

A volt főpolgármester szerint fura, hogy a volt társulati tagok „visszafelé beszélnek sérelmekről”.

Közélet

Több száz maszkot varrtak a színházban a szegedi villamosvezetőknek

Kétszázötven mosható, kétrétegű, többször használatos arcmaszkot készítettek a Szegedi Nemzeti Színház varrodájában az elmúlt napokban a Szegedi Közlekedési Társaság munkatársai számára.

 

Kategória ajánló