MeToo hírek

Közélet › MeToo

“Bedrogozott és megerőszakolt!” – bajban a Halálos iramban rendezője

21.01.26 12:38

“Bedrogozott és megerőszakolt!” – bajban a Halálos iramban rendezője Újabb sztárt vádolt meg szexuális zaklatással Asia Argento, a Me Too kampány egyik legismertebb arca. A 45 éves olasz színésznő a Corriere della Sera című olasz lapnak adott…

Szexuális zaklatással vádolja a Halálos iramban rendezőjét a Me Too kampány elindítója

21.01.23 17:21

Asia Argento olasz színésznő neve sokak számára ismert lehet a Me Too kampányok miatt. A színésznő állítja, hogy a Halálos Iramban rendezője, Rob Cohen partidrogot tett az italába, ám a férfi tagadja a vádakat.

Szexuálisan zaklathatták a Színművészeti Egyetemen Hujber Ferencet

20.07.08 06:07

Döbbenetes információkkal állt elő nemrég Hujber Ferenc. A színész felháborodva közölte Facebook-oldalán: nem ért egyet volt osztálytársai tüntetésével, ugyanis az ő idejükben szexuális és verbális megaláztatásban is részesítették őket.

A(z) "MeToo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kiderül végre az igazság Woody Allen gyerekmolesztálási ügyében?

A Neverland elhagyása után titokban újabb oknyomozó dokumentumfilm-sorozat készült az HBO berkeiben egy pedofil szexbotránnyal, méghozzá a MeToo egyik legellentmondásosabb esetével kapcsolatban.

Közélet

“Orgiajelenetekre kényszerítette a növendékeit” – James Franco mögül legjobb barátja is kihátrál

“Orgiajelenetekre kényszerítette a növendékeit” – James Franco mögül legjobb barátja is kihátrál James Francót 2018-ban vádolták meg színészi iskolájának növendékei, majd végül be is perelték szexuális zaklatás miatt. A per idén…

Ország

Összeütközött két gépkocsi Balatonbogláron

Két autó karambolozott Balatonbogláron, a Boglári út és a Római utca kereszteződésében. Az esethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Közélet

Zárva a német színházak, szigorú korlátozások a franciáknál – nyitáspolitikák Nyugat-Európában

Ahogy az oltási kampányok az egyes európai államokban egyre nagyobb lakossági átoltottságot eredményeznek, a kormányok úgy kezdik meg a járványügyi korlátozások fokozatos feloldását. De szemben Magyarországgal,…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló