Mészáros Lőrinc hírek

Politikus › Mészáros Lőrinc

Röpködnek az állami tízmilliárdok egy Mészáros-cég körül – de mit kapnak cserébe?

19.07.08 10:48

Az állam most épp 5,6 milliárd forintot adott Mészáros Lőrinc egyik cégének, miközben alig akart érte tulajdonjogot kapni. Korábban is kitömték pénzzel, eddig összesen közel 60 milliárd állami pénz került a Kall Ingredients Kft-hez.

A sajátunkért is fizetni kell Mészáros Lőrincnek

19.07.08 10:15

Ötvenmilliárd állami támogatás és hitel nem volt elég, most újra fizetni kell.A 24.hu megtudta: az újabb 5,6 milliárdos tőkebefektetésért az állami cég csak 17 százalékos tulajdonrészt kap.

Mészáros Lőrinc miatt már fürödni sem lehet rendesen a Balatonban

19.07.05 07:11

Az Akadémia is elbukott? Az idei színházi évad legnagyobb eseménye a kedvezménymegvonás. Kié lesz a Balaton? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.

Mészáros Lőrinc veje átveszi a Haladást

19.07.01 19:41

Homlok Zsolt elvárja, hogy a város is segítse a klub konszolidációját, mivel a kiesett és százmilliós adósságot felhalmozó szombathelyi csapat megmentése kötelesség.

Mészáros veje átveszi a Haladást

19.07.01 12:23

Az NBI-ből kiesett Szombathelyi Haladás focicsapata számos anyagi problémával küzd, ráadásul az önkormányzat sem hajlandó ész nélkül támogatni a csapatot. Megmentőként a Haladás VSE és elnöke, Homlok Zsolt érkezett - derül ki a…

A(z) "Mészáros Lőrinc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

101 milliárdot fizetne a kormány az új kézicsarnokért - eredetileg 15 milliárdot szántak rá

A közbeszerzési pályázatra a legalacsonyabb ajánlat 116 milliárd forint volt, melyet a Mészáros Lőrinc és gyerekei tulajdonában lévő Fejér B.Á.L. Zrt. adta.

Magyar település

Mészáros csak venni szeret, nem építeni

A felcsúti oligarcha érdekeltségeinek addig fontos a Balaton, amíg olcsón szerezhet ott ingatlant – írja a Népszava.hu. A fejlesztésekkel ugyanis már nem kapkod.Sorra vásároltak fel balatoni kempingeket, kikötőt, vízparti telkeket,…

Közélet

Ez már abszurd amit a rezsidisznó művel

Tökéletes, barokk festményeket lealázó politikai fotót tett közzé a csepeli Fideszt ajánlva Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. Tényleg minden, az egész magyar közélet benne van a képben, amin Németh…

Gazdaság

101 milliárdot fizetne a kormány az új kézicsarnokért - eredetileg 15 milliárdot szántak rá

A közbeszerzési pályázatra a legalacsonyabb ajánlat 116 milliárd forint volt, melyet a Mészáros Lőrinc és gyerekei tulajdonában lévő Fejér B.Á.L. Zrt. adta.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló