Mészáros Lőrinc hírek

Politikus › Mészáros Lőrinc

Sorozatban lopják az autók kerekeit Győrben

18.11.16 08:22

Legutóbb a Mészáros Lőrinc utcában helyszíneltek a rendőrök keréklopások miatt. Pár napja három autóról tizenkét kereket szereltek és vittek el a tolvajok innen. Minden jel arra mutat, hogy az elkövetők szervezetten, csoportban dolgoznak az éj leple alatt. Az…

Mészáros üzlettársa veszi át a Közgépet

18.11.09 14:54

A Közgép építőipari cég keddi rendkívüli állománygyűlésén bejelentették, hogy a tulajdonos Nyerges Zsolt eladta a vállalatot a kormány által favorizált tiszakécskei üzletember Szíjj László cégének, a Duna Aszfaltnak - értesült a 444.hu.

A(z) "Mészáros Lőrinc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Mészáros Lőrinc cégét is meglegyintette a Fidesz budapesti veresége

Komoly eséssel kezdte a hetet az Opus, amely kapcsolatban állhat azzal, hogy a hétvégi önkormányzati választásokon az ellenzék nyert Budapesten.

Magyar település

Így nézett ki a felcsúti szavazólap

A Hírklikk gyorsabb, mint a Nemzeti Választási Iroda. Mi ugyanis máris győztest hirdetünk. És...íme: Mészáros László István, a FIDESZ-KDNP jelöltje biztosan őrizte meg polgármesteri posztját Felcsúton. Ráadásul a szavazatok száz…

Közélet

Sokat ártott a Borkai-faktor, alig néhány száz fős különbségek

Több tucat helyen alig néhány száz fős különbséggel tudott nyerni az ellenzék. Kíméletlenül szoros küzdelemhez vezetett a győri polgármestert övező botrány, mondjuk így: a Borkai-faktor.

Gazdaság

Fellélegezhet Szekszárd, nagy teher esik le a város válláról

Vasúti felüljáróval és híddal, új nyomvonalon épül elkerülőút, a projekt már a tervezői közbeszerzésnél tart.

 

Kategória ajánló