Mészáros Lőrinc hírek

Politikus › Mészáros Lőrinc

Ungár Péter szimbolikusan kiszáll a milliárdos családi cégből

18.12.19 14:13

Vagyonkezelőre bízza az LMP-s Ungár Péter a családja érdekeltségébe tartozó ingatlancégben meglévő részvénycsomagját, vagyis névleg kiszáll a Schmidt Mária, illetve családja érdekeltségébe tartozó társaságból - tudta meg a hvg.hu.…

Lezsák Sándor verset írt egy hópihe álmodozásáról

18.12.19 10:41

Kategória­győztes­ként és különdíjasként is jutalmazták Lezsák Sándor irodalmi munkásságát a Bács-Kiskun megyei Prima-gálán. A Mészáros Lőrinc lapcsaládjához tartozó Petőfi Népe ebből az alkalomból készített interjút a Fidesz politikusával.

Biztonságiakat rendelhettek a vidéki Mediaworks-kiadványok épületeihez

18.12.18 15:29

A Nyugat.hu szerint a szombathelyi Vas Népéhez már felvettek egy biztonsági őrt, miután a momentumosok be akarták nekik olvasni az 5 pontot.

Az MSZP elnökségi tagja felolvasta az ellenzéki követeléseket az Echo TV-n

18.12.17 21:50

Bárány Balázst, az MSZP elnökségi tagját hétfő délután behívták a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV-be, ahol a műsorvezető kérdése után azonnal azzal kezdte, hogy elővette a papírlapot, és felolvasta az öt pontot, amelyet ellenzéki képviselők…

Megoldódott a legújabb csodarészvény rejtélye: nem Mészáros Lőrinc a vevő

18.12.17 15:22

A legújabb szárnyaló részvény, a Plotinus esetében igazolódott információnk: új tulajdonos van, új sztori kezdődhet. A blue chipek esnek a BÉT-en, miután zuhantak pénteken az amerikai tőzsdék, és Európa is gyengélkedik ma délelőtt.

Mészáros Lőrincék beállnának a kínai pénzeső alá

18.12.14 05:43

A turizmus világszerte komoly növekedést mutat, ennek egyik motorja az egyre nagyobb számban utazó kínaiak tömege. Ebből a piacból szeretne most egy szeletet kihasítani a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels.

A(z) "Mészáros Lőrinc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Mészáros Lőrinc cégét is meglegyintette a Fidesz budapesti veresége

Komoly eséssel kezdte a hetet az Opus, amely kapcsolatban állhat azzal, hogy a hétvégi önkormányzati választásokon az ellenzék nyert Budapesten.

Magyar település

Így nézett ki a felcsúti szavazólap

A Hírklikk gyorsabb, mint a Nemzeti Választási Iroda. Mi ugyanis máris győztest hirdetünk. És...íme: Mészáros László István, a FIDESZ-KDNP jelöltje biztosan őrizte meg polgármesteri posztját Felcsúton. Ráadásul a szavazatok száz…

Közélet

Itt van Borkai Zsolt bejelentése

Borkai Zsolt Győr polgármestere bejelentette, hogy a botrányok ellenére nem mond le tisztségről, ugyanakkor a Fideszből kilép, függetlenként folytatja.

Gazdaság

Fellélegezhet Szekszárd, nagy teher esik le a város válláról

Vasúti felüljáróval és híddal, új nyomvonalon épül elkerülőút, a projekt már a tervezői közbeszerzésnél tart.

 

Kategória ajánló