Mészáros Lőrinc hírek

Politikus › Mészáros Lőrinc

Váratlan eredmények a NER-cégeknél – az elmúlt hét top sztorijai

19.06.08 12:08

Hiába a Nemzeti Együttműködés Rendszere, ezen belül sem mehet mindig minden tökéletesen. Az éves beszámolók nyilvánossá válásával kiderült néhány érdekes folyamat, mint például az önmagát meghitelező Mészáros Lőrinc. A legérdekesebb…

Rehabilitálja Mészáros Lőrinc birodalma az Orbán elleni háborúba belebukó Simicska Lajos egykori emberét

19.06.06 09:35

A Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mátrai Erőműnél személyi változások várhatók, az Index értesülései szerint a közgyűlési meghívóban pedig az szerepel, hogy Baji Csaba lehet az új tagja az elnökségnek.

14 milliárdot ér az ajándékokból felépült Fideszes médiabirodalom

19.06.05 15:22

Közzétette története első pénzügyi beszámolóját a kormányközeli médiatermékeket összefogó, tavaly év végén életre hívott Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA). A kormány által nemzetstratégiai jelentőségűnek nyilvánított szervezet…

22 milliárd forintos gázhálózati munkát nyertek el Mészáros Lőrincék

19.06.04 19:04

Gázhálózat rekonstrukcióját kell elvégezni, valamint gázelosztó vezetékeket építeni. Senki nem adott jobb ajánlatot, mint a Mészáros és Mészáros Kft., valamint a Vabeko Kft.

Mészáros ennek nem fog örülni: pénzt kell betolnia a 2rule-ba

19.05.31 19:43

Nem indult túlságosan fényesen Mészáros Lőrinc sportmárkája, a konyhára legalábbis semmit nem hozott, sőt. A felcsúti milliárdosnak pénzt is kell valamilyen formában a cégbe tolnia, ha folytatni akarja.

A(z) "Mészáros Lőrinc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Itt a nagy lehetőség, Mészáros Lőrinc tulajdonostársa lehetsz az MKB Bankban

Bevezették a tőzsdére az MKB Bank részvényeit, már csak az a kérdés, mennyitől akarnak megválni a jelenlegi tulajdonosok, főleg Mészáros Lőrinc és Szíjj László.

Magyar település

Ujhelyi: „nem elég egy bevitt öklös a felcsúti állcsúcsra”

„Karácsony Gergely a garancia az európai Budapestre!” címmel írt nyílt levelet Ujhelyi István.

Közélet

Az embertelen vihar után rendkívüli állapotot hirdettek Szepesváralján!

Michal Kapusta polgármester a TASR-nak nyilatkozva elmondta, hogy a délutáni órákban először szélvihar tombolt a településen és környékén, a szél fákat csavart ki, elzárva az ott lévő másod- és harmadosztályú utakat a…

Gazdaság

Sosem keresett még ennyit a Kövér Lászlót reptető cég

Működésének legnagyobb árbevételét sikerült elkönyvelnie a Rogán Antal helikoptereztetéséről is ismerté vált társaságnak tavaly. Köszönhetőe ez főként egy zsíros közbeszerzésnek.  

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló