Mészáros Lőrinc hírek

Politikus › Mészáros Lőrinc

A Mészáros Csoport az SAP S/4HANA-t választotta

20.10.14 13:09

A Mészáros Csoport első körben a cégcsoport 130 tagvállalatánál az SAP intelligens ERP-rendszerét, az SAP S/4HANA-t vezeti be.

Svájci homály fedi Mészáros vejének vagyonát

20.10.13 10:22

Három év alatt 6,6 milliárd forint nyereséget hozott össze a vasútépítő érdekeltség, a szálak Csehországból Svájcba vezetnek.

Három év alatt 6,6 milliárdos nyereséget hozott össze Mészáros Lőrinc vejének cége

20.10.13 08:59

Az egyik Homlok Zsolt vezette cég 3 év alatt 6,6 milliárd forint nyereséget hozott össze, amiből 4,4 milliárd forint osztalékot vett ki a tulajdonos, akinek a kilétét azonban homály fedi.

Megint alapított egy céget Mészáros Lőrinc

20.10.13 07:23

A KPE Asset and Property Kft. fő tevékenységeként a vagyonkezelést jelölték meg. A társaságot a cégbírósági bejegyzések tanúsága szerint a Konzum PE Magántőkealap hozta létre, amely hivatalosan a válófélben lévő milliárdos nagyvállalkozó és felesége…

469 millió forint osztalékot vettek ki Mészáros Lőrincék a paksi távhőcégből

20.10.12 09:19

Mészáros Lőrinc tavaly megszerzett társasága, a paksi távhő üzemeltetéséért is felelős cég igazán remek évet zárt 2019-ben – írja az Mfor. Érdemben nőtt nemcsak az árbevétele, de a profit is szépen emelkedett előző évhez képest. 

A Fertő tónál is építkezik Mészáros Lőrinc cége

20.10.08 06:25

A Fertő tavi vizitelep komplex fejlesztésének második ütemét nettó 9,4 milliárd forintért végezheti el a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A(z) "Mészáros Lőrinc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Megint Komáromban dolgozik Mészáros Lőrinc

Most éppen egy 4,4 milliárdos munkán. Az Opus Global Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közleménye szerint a  Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.…

Top magyar cég

Felülbírálta az ügyészség a rendőrséget, folytatódik a nyomozás a Mátrai Erőmű ügyében

A rendőrség még szeptemberben szüntette meg a nyomozást, ezt helyezte hatályon kívül az ügyészség.

Magyar település

Építőipari cégtől vett energiaszeletet Mészáros Lőrinc felcsúti focialapítványa

A cégkivonat szerint a társaságnak még csak érintőlegesen sincs semmi köze az étrendkiegészítőkhöz.

Gazdaság

Tőzsde – Nagy mínuszban indított New York

Jelentős, két százalékhoz közeli mínuszban indult a kereskedés az amerikai értékpapírpiacokon szerdán azokra a felerősödött félelmekre, hogy a koronavírus-járvány újabb hulláma miatt a gazdaság talpra állása nem lesz…

 

Kategória ajánló