Mészáros Lőrinc hírek

Politikus › Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc sem tudta talpra állítani a húsipari céget

19.07.09 10:21

Fizetésképtelennek nyilvánította a bíróság a korábban Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó céghálójába tartozó Bakony Hús Kft.-t, és elrendelte a vállalat felszámolását.

Röpködnek az állami tízmilliárdok egy Mészáros-cég körül – de mit kapnak cserébe?

19.07.08 10:48

Az állam most épp 5,6 milliárd forintot adott Mészáros Lőrinc egyik cégének, miközben alig akart érte tulajdonjogot kapni. Korábban is kitömték pénzzel, eddig összesen közel 60 milliárd állami pénz került a Kall Ingredients Kft-hez.

A sajátunkért is fizetni kell Mészáros Lőrincnek

19.07.08 10:15

Ötvenmilliárd állami támogatás és hitel nem volt elég, most újra fizetni kell.A 24.hu megtudta: az újabb 5,6 milliárdos tőkebefektetésért az állami cég csak 17 százalékos tulajdonrészt kap.

Mészáros Lőrinc miatt már fürödni sem lehet rendesen a Balatonban

19.07.05 07:11

Az Akadémia is elbukott? Az idei színházi évad legnagyobb eseménye a kedvezménymegvonás. Kié lesz a Balaton? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.

Mészáros Lőrinc veje átveszi a Haladást

19.07.01 19:41

Homlok Zsolt elvárja, hogy a város is segítse a klub konszolidációját, mivel a kiesett és százmilliós adósságot felhalmozó szombathelyi csapat megmentése kötelesség.

A(z) "Mészáros Lőrinc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Mészáros Lőrinc sejtelmesen mosolygott, amikor a választás utáni veszteségeiről kérdeztük

Óbudán, Puskás Pancho Sport Pubban tartott zártkörű rendezvényen vett részt kedd kora délután Mészáros Lőrinc egykori fideszes felcsúti polgármester, kormányközeli milliárdos vállalkozó, akit az utcán próbált kérdezni az…

Magyar település

Győri szereplés a nemzetközi gyerekfoci kupán

A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a 2. helyen, míg az Eto Fc Győr csapata a 17. helyen végzett az idei Danone Focikupa a Gyermekekért tornán Barcelonában. A 12-14 évesek között a döntő mérkőzés Brazília és…

Közélet

Leváltották a polgármestert, aki uniós pénzből épített magának vadászházat

21 év után leváltották az izsákiak Mondok József polgármestert, akiről 2017-ben derült ki, hogy 35 millió forint uniós támogatásból épített egy vadászpanziót, aztán fogta magát, és beköltözött. Ezek után a kormány visszakérte, Mondok…

Politikus

Karácsony szerint a fideszes polgármesterek jelentős része Borkaihoz hasonló életformát él

Az új budapesti főpolgármester hosszú interjút adott az Indexnek. Beszélt többek között BKK-bérletárakról, a belvárosi autóforgalom csökkentéséről és városligeti építkezések leállításáról is.

 

Kategória ajánló