Mentőszolgálat hírek

Közélet › Mentőszolgálat

Összeütközött két autó Fonyódon

21.05.08 10:37

Két személyautó karambolozott Fonyódon, a 7-es főút és a Zrínyi utca kereszteződésében. A balesethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket és feszítővágó segítségével eltávolítják az egyik…

Összeütközött két autó a 8-as főúton

21.05.07 17:34

Karambolozott két személyautó Csákánydoroszló határában, a 8-as főúton. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. A műszaki mentés ideje alatt félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

Összeütközött két autó a főváros XX. kerületében

21.05.07 15:58

Karambolozott két személyautó Budapest XX. kerületében, a Szentlőrinci úton, az M5-ös autópálya közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Karambol Kőbányán

21.05.07 15:37

Karambolozott két személyautó Budapest X. kerületében, a Fogadó utcában, a Száva utcánál. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. A helyszínen vannak a mentők is.

Felfoghatatlan számokat tett közzé az Országos Mentőszolgálat

21.05.06 19:28

Csak kettő ezek közül: 155 ezer fertőzöttet szállítottak kórházba az elmúlt bő egy évben, és másfél millió koronavírustesztet végeztek el.

Az egészségügyi szakdolgozók részére ingyenes a libegőzés

21.05.06 12:05

A május 10-én tartandó mentők napja alkalmából és megbecsülésük jeléül az egészségügyi szakdolgozók május 8-án és május 9-én ingyen libegőzhetnek az eplényi Kalandhegyen. (A kedvezmény igénybevételéhez érvényes MESZ/MOK-kártya…

A(z) "Mentőszolgálat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Fának ütközött egy autó Vértesboglárnál

Árokba hajtott és egy fának ütközött egy személyautó Vértesboglár közelében, a Bodmérra vezető, 8126-os úton. A vértesboglári önkéntes tűzoltók és a mentők két embert kiemeltek a gépkocsiból. A raj áramtalanította a járművet. A…

Életmód

Újranyitnak a közművelődési és kulturális intézmények 

Ez a hétvége a kulturális ágazat minden intézménye számára egy igazi ünnep – mondta Fekete Péter a szombati nyitás alkalmával.

Közélet

A mentők egy év alatt 155 ezer koronavírus-fertőzöttet vittek kórházba

A járvány bő egy éve alatt 155 ezer koronavírus-fertőzöttet vittek kórházba a mentők – mondta az Országos Mentőszolgálat főigazgatója hétfő reggel, a mentők napján az M1 aktuális csatornán. Csató Gábor az 1888. május 10-én…

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló