Mentőszolgálat hírek

Közélet › Mentőszolgálat

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó Csepelen

Tegnap 09:55

Beton villanyoszlopnak ütközött, és megdöntötte azt egy kisteherautó Budapest XXI. kerületében, Csepelen, a Szilvafa utcában. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik, akik a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit.

Baltával ment neki a mentőautónak a bátonyterenyei férfi

Tegnap 07:54

A magyar rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint az ügyben egy 24 esztendős férfi a gyanúsított, aki a mentőszolgálat munkatársaira támadt.

A szél borított fel egy teherautót Vértesboglárnál

21.01.14 14:29

Az oldalszél borított fel egy teherautót Vértesboglárnál, a Csákvár felé vezető úton. A bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesethez riasztották a csákvári önkéntes tűzoltókat is. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Megcsúszott a havas úton és kerítésnek, majd fának ütközött egy autó Sóstón

21.01.14 11:31

Nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett Sóstón egy személyautó, amely megcsúszott az úton és az árokban egy fának és egy kerítésnek ütközött.

Szervezési okokra hivatkozva kell nyilatkozniuk az oltást nem kérő mentőknek

21.01.13 15:02

Kusper Zsolt, a szervezet elnöke arra volt kíváncsi, miért szükséges nyilatkozatot aláíratni azokkal a mentődolgozókkal, akik nem kérik az oltást, és milyen következményekre számíthatnak azok, akik nem nyilatkoznak. Nem kapott választ…

A(z) "Mentőszolgálat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Mindenki vigyázzon: sérült túrázót kellett lehozni a Pilisből

Egy 53 éves túrázóhoz riasztották a Magyar Barlangi Mentőszolgálatot. A hölgy bokasérülés miatt nem tudott lejönni a hegyről. A Magyar Barlangi Mentőszolgálat (BMSz) 2021, január 16-án 16:40-kor értesítést kapott egy…

Életmód

Tűz keletkezett egy lőrinci pincében

Tűzifa égett egy családi ház húsz négyzetméteres pincéjében Lőrinciben, a Béke utcában. A tűzhöz a hatvani hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

Közélet

"Szülészeti napot" tartottak a celldömölki mentők

Az Országos Mentőszolgálat beszámolója szerint bár nem rendkívüli, hogy szüléshez riasztják a Vas-megyei mentőket, az azonban ritka, hogy egy mentőállomás egységei egymás után forduljanak a szülészeten.

Közélet

Közel másfél tonnányi kokaint foglaltak le a hatóságok

Az ecuadori rendőrség 1,3 tonna kokainra bukkant az egyik Észtországba tartó konténer belsejében.

 

Kategória ajánló