Menekült hírek

Közélet › Menekült

Magatartási kódexet íratna alá a menekültekkel egy osztrák tartomány

19.05.13 17:10

Alsó-Ausztria tartomány a jövőben magatartási szabályokat szabna meg a menedékkérőknek "Bevándorlási tízparancsolat" néven. A javaslatot a szabadságpárti Gottfried Waldhäusl, az alsó-ausztriai tartományi kormány bevándorlási ügyekért…

Luxuspartikra szórt el eurómilliókat az Unió menekültügyi vezetője

19.05.12 11:34

Luxushotelekben szervezett magánpartikat az Európai Unió Menekültügyi Hivatalának vezetője, José Carreira, természetesen közpénzből - tudta meg a V4NA hírügynökség.

Szijjártó: Magyarországnak fontos Libanon stabilitása

19.05.08 15:04

Libanon a legközelebbi biztonságos országként mintegy másfél millió szíriai háborús menekültet fogadott be, de szeretné, ha ezek a menekültek minél előbb hazatérhetnének, hogy az ország meg tudja őrizni stabilitását. A magyar kormány…

Román asszonyok szír menekültként koldulnak

19.05.08 11:49

Elképesztő, amit ezek a Romániából kivándorolt családok Európa szerte művelnek, most éppen Párizs utcáin leplezték le aljas tettüket.

A belgák ellenzik a migrációt

19.05.07 15:40

A belgák nagy része egyértelműen ellenzi a menekültbefogadást, és jelentős részük akár a diktátorok keze közé is visszaküldené az érkezetteket – derült ki egy friss felmérésből.

A(z) "Menekült" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Menekültügyi megállapodást ígért a szocialistáknak von der Leyen

A Fidesz által támogatott főbiztosjelölt jelezte, hogy a terhek megosztásának új módjára van szükség.

Közélet

Lángba boríthatják egész Franciaországot pénteken

Múlt vasárnap 282 embert vettek őrizetbe a rendőrök Párizsban. A francia főváros utcáin akkor kezdett randalírozni több ezer algériai bevándorló, amikor futball válogatottjuk legyőzte Nigériát, és döntőbe jutott az Afrikai Nemzetek Kupáján.…

Ország

Nagy Ádám Olaszországon belül válthat klubot

A Serie A újonca kölcsönbe viheti a magyar válogatott középpályást.

Közélet

Kárpáti János: Dobozolás

Van két doboz, a bevándorláspártiak és bevándorlásellenesek doboza. Ezek valamelyikébe gyömöszölne be a Fidesz mindenkit, akivel kapcsolatba kerül a migrációs politika területén.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló