Menekült hírek

Közélet › Menekült

Seehofer szerint továbbra is a migráció a legfontosabb kérdés

18.08.27 06:01

A migráció jelenleg a legfontosabb kérdés Németország és egész Európa számára - jelentette ki Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter egy vasárnapi televíziós interjúban.

Horst Seehofer: a migráció a legfontosabb kérdés Európában

18.08.26 21:19

A menekültügy körül a nyár elején kirobbant konfliktussal kapcsolatban kiemelte, hogy semmin sem változtatna, most is ugyanúgy folytatná le a vitákat, mint júniusban. 

Az olasz vezetés egyre mérgesebb az EU döntésképtelensége miatt

18.08.24 12:34

Ismét az európai uniós befizetések leállításával fenyegetőzött Luigi Di Maio olasz kormányfőhelyettes arra az esetre, ha ez Európai Unió nem tud megoldást találni a menekültek befogadására.

Két hét után minden menekülő kap enni a tranzitzónákban

18.08.23 18:58

A hazai és nemzetközi felháborodás nyomán a menekültügyi hivatal „megtalálta a jogi kiskaput” annak érdekében, hogy a tranzitzónákban fogva tartott menedékkérők mindegyike kaphasson ételt – közölte a Magyar Helsinki Bizottság. A civil jogvédő…

Hadházy: Olyan jól sikerült a hecckampány, hogy már a menekültek éheztetése is belefér

18.08.23 11:19

A volt LMP-s politikus, jelenleg független parlamenti képviselő ellátogatott a tranzitzónába, ahol a Helsinki bizottság szerint nem adnak enni azoknak a menedékkérőknek, akiknek kérelmét első fokon elutasították.

Helsinki Bizottság: Két hét után végre minden menekülő kaphat enni a tranzitzónákban

18.08.22 19:43

A jogvédő szervezet azt írja, hogy a felháborodás nyomán a menekültügyi hivatal „megtalálta a jogi kiskaput”, így a tranzitzónákban fogva tartott menedékkérők mindegyike kaphat ételt. Ez sokat elárul az állam működéséről.

A(z) "Menekült" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Kolumbia nem bír el ennyi venezuelai menekültet

A Kolumbiába tömegesen érkező venezuelai menekültek szükségletei már meghaladták az ország teljesítőképességét, és a latin-amerikai állam a szükséges nemzetközi támogatások alig harmadát kapta meg - jelentette ki…

Közélet

Illegális migráns Őcsénynél

Illegális migráns Őcsénynél Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 21., sze - 15:30 A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Ország

Egy francia párt akár 6 évre is lecsukhatnak, amiért homokot loptak Szardíniáról

Mindenki szeret valami kis szuvenírt hazavinni a nyaralásáról, legyen az akár hűtőmágnes, akár egy szép kagyló a tengerpartról. Egy francia pár néhány kiló homokot vitt volna magával, a hatóságok azonban lecsaptak rájuk.

Közélet

Illegális migráns Őcsénynél

Illegális migráns Őcsénynél Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 21., sze - 15:30 A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló