Menekült hírek

Közélet › Menekült

ifj. Lomnici Zoltán: Megint cirkuszolnak Ahmed H. ügyében

19.07.03 15:26

Migránsok több százezres nagyságrendben indítanak pert a Szövetségi Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal ellen.

Életfogytiglant kért az ügyész a német diáklány meggyilkolásával vádolt migránsra

19.07.02 17:44

Életfogytiglani börtönbüntetés kiszabását kérte kedden az ügyész a wiesbadeni tartományi bíróságon arra az iraki férfira, akit azzal vádolnak, hogy tavaly megerőszakolt és meggyilkolt egy 14 éves német lányt.

Így tartóztatták le a migránshajó kapitánynőjét

19.06.30 20:08

Felvételt tettek közzé arról, ahogyan az olasz hatóságok a fedélzetről egyenes a rendőrkocsiba kísérik a Lampedusánál illegálisan kikötő, az olasz haditengerészekkel szembeszegülő Soros-hajó, a Sea-Watch 3 német származású kapitánynőjét.

Elhunyt Ungvári Tamás

19.06.29 16:50

Életének 89. évében szombaton meghalt Ungvári Tamás Széchenyi-díjas író, kritikus, műfordító - tájékoztatta a család az MTI-t.

Még keresi a világ a szavakat

19.06.29 11:14

Embertelen körülmények uralkodnak a mexikói határon kialakított menekülttáborokban az egyesült Államokba bevándorolni készülők között. A washingtoni törvényhozás a botrány hatására emeli a támogatást.

Megalázó kérdések és pszichológiai tesztek várják a meleg menekülteket

19.06.28 16:38

Akik melegként kérnek menedékjogot, különösen sérülékeny csoportnak számítanak. A menekültügyi hatóságok sokszor mégsem képesek megalázás nélkül ellenőrizni, tényleg üldözik-e őket a melegségük miatt. Hogyan lehet ezt jól csinálni? Erről tartott…

A(z) "Menekült" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Férjes asszonyt sebzett meg egy szomáliai migráns, mert elutasította őt

A 16 éves bevándorló szexelni akart a nővel, akit a támadás után kórházba szállítottak.

Közélet

Fiatal tunéziai bűnözők indultak meg Európába

Újra a tunéziai bűnszervezetek irányítják a migrációt, ezért fiatal, büntetett előéletű migránsok érkeznek az összeroppanás szélén lévő Olaszországba.

Ország

Több mint 100 nőt erőszakolt meg az elvetemült bűnöző – de most végre sikerült elkapni

A korfui rém állítólag még nagyobb dobásra készült. Évek alatt több mint 100 nőt erőszakolt meg a korfui rém, aki végül menekülés közben leesett a görög sziget egyik sziklájáról, így tudta elfogni a rendőrség. Dimitrisz Aszpiotisz (47)…

 

Kategória ajánló