Menekült hírek

Közélet › Menekült

Kriminológus: Felerősödik a migrációs válság

19.10.04 00:07

Csak Görögországban 70 ezer olyan ember tartózkodik, aki menekültkérelmet nyújtott be – hangsúlyozta Póczik Szilveszter kriminológus.

Szabad kilépéssel indulna a menekültelosztási rendszer

19.10.02 18:34

A német szövetségi belügyminisztérium szóvivője tájékoztatóján elmondta, hogy az elosztási mechanizmushoz csatlakozó országok egyoldalúan, külön konzultáció nélkül felfüggeszthetik részvételüket.

Elhunyt Balogh Tamás, a Hevesi Sándor Színház társulatának tagja

19.10.02 17:28

A Hevesi Sándor Színház tudatta közönségével, hogy Balogh Tamás színművész, a társulat Örökös tagja 74 éves korában, 2019. október 2-án elhunyt. “1944. november 19-én születtem – hivatalosan Debrecenben – egyébként egy Nyírmihálydi nevű kis…

Az összeroppanás határán a görögök

19.10.01 17:40

Mintegy négyszáz bevándorló tüntetett tegnap a görögországi Leszbosz szigetén található Moria menekülttáborban lévő áldatlan állapotok miatt.

Macron: Veszélyben vannak a menekültek jogai

19.10.01 16:03

– A menekültek és bevándorlók jo­gait veszély fenyegeti Európában, noha a rászorulók megsegítése az európaiság alapját jelenti – jelentette ki tegnap Emmanuel Macron Strasbourgban.

A(z) "Menekült" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Egy apró mozzanat elég ahhoz, hogy a szír menekültek meginduljanak

A Törökországban lévő csaknem 4 millió szír menekült párhuzamos társadalmat alakított ki, ezért is fontos a török kormánynak a menekültek visszatérése szülőföldjükre – jelentette ki Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet…

Közélet

Ma megmutatja erejét Salvini és az olasz jobboldal

Tízezrek indultak útnak Róma felé, hogy Matteo Salvini felhívására erőt demonstráljanak az európai határok migránsok előtti megnyitásával foglalkozó, „Brüsszelben fogant” baloldali kormány ellen.

Közélet

21 illegális migránst csíptek nyakon

Két migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

Ország

Giro d’Italia: Ivan Bassóval tekertek Székesfehérváron

Háromszázötvenöt lelkes bringás tekert együtt a kétszeres Giro dItalia-győztes Ivan Bassóval a jövőre Magyarországról rajtoló olasz körverseny Székesfehérvárról induló szakaszán.

 

Kategória ajánló