Menekült hírek

Közélet › Menekült

Biztosítani kell a lengyel ombudsman működését

Ma 06:43

A Lengyelország külügyminiszteréhez címzett, nyílt levelében az Európa Tanács emberi jogi biztosa, Dunja Mijatović aggodalmát fejezi ki a lengyel ombudsmani intézmény folyamatos és hatékony működését fenyegető kockázatok miatt.

Oroszországban maradhat Snowden

20.10.22 15:46

Korlátlan időtartamú oroszországi lakhatási engedélyt kapott Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) lehallgatási programját leleplező, Oroszországban menedéket kapott amerikai informatikus.

Bűnügyi felügyelet alatt a Dunaújvárosban gyalogosokat gázoló férfi

20.10.22 12:55

A Székesfehérvári Járási Ügyészség segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és más bűncselekmény miatt bűnügyi felügyelet elrendelését indítványozta azzal a 35 éves férfival szemben, aki gyalogosokat gázolt el a zebrán Dunaújvárosban.

Októberi érseki interjú dr. Bábel Balázzsal

20.10.21 10:19

A menekültügyről, az egyházi ingatlanok felújításáról, a katolikus iskolák helyzetéről és más aktuális témák kapcsán kérdeztük Kalocsa-Kecskemét érsekét. 

Afganisztán ismét fogadja a Németországból visszatoloncoltakat

20.10.20 19:13

Afganisztán a koronavírus-járvány miatti többhavi szünet után ismét fogadja a Németországból kitoloncolt állampolgárait.

Döbbenetes átalakuláson ment át Molnár Tamás : "Nem nyúltam a piához, a mértéktelen evésbe menekültem"

20.10.19 14:27

Szinte rá sem lehet ismerni Molnár Tamásra, aki 15 kilót adott le - mint mondja, miután leállt az alkohollal, kórosan enni kezdett, de ennek is véget vetett mostanra.

Önös érdekből hallgat Németország az örmény-azeri konfliktusban

20.10.16 12:37

A Hegyi-Karabah körüli viszály újbóli fellobbanásának fő oka a török nagyhatalmi törekvésekben keresendő, és ez a konfliktus újraértékelésére késztet – erről közölte egyik bloggere elemzését a német Der Freitag hetilap. Az írás elképesztőnek mondja,…

A(z) "Menekült" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Singh Viki énekesnő évekig nem beszélt az apjával: „Kényszerházasság elől menekültem”

Az indiai származású énekesnő nem akart hinni a fülének, amikor apja 16 évesen leültette beszélgetni egy kicsit. Durva lépésre szánta el magát!

Közélet

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrök

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrökCsongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 24., szo - 22:28 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. Az…

Közélet

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrök

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrökCsongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 24., szo - 22:28 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. Az…

Ország

Görögországban kötelező lesz a maszkviselés az utcákon is

Görögországban kötelezővé teszik a maszkviselést a zárt termekben és az utcákon is.

 

Kategória ajánló