Menedékjog hírek

Közélet › Menedékjog

Kiutasítják a migránsokat, azok mégsem hagyják el Nagy-Britanniát

19.08.27 14:13

Tizenöt százalékkal, közel negyvenezerre nőtt az Egyesül Királyságban tartózkodó, de kitoloncolás alatt álló bevándorlók száma. Ennyien vannak azok, akik nem kapták meg a menedékjogot, mégsem távoztak a szigetországból. Bevándorlási szakemberek…

Menedékjogra váró migráns ölte meg feleségét

19.08.15 15:10

Az iraki férfinek nem tetszett, hogy felesége elköltözött tőle. Békülni akart, de összevesztek, közben megfojtotta – számol be a döbbenetes esetről a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A Helsinki Bizottság súlyosan félreérti az Európai Bíróság döntését

19.08.05 12:28

Az Európai Bíróság (EUB) egyik közelmúltban született döntését a jogállam győzelmének kívánta beállítani az egyik külföldről finanszírozott magyarországi civil szervezet.

Azoknak is elbírálják a menedékkérelmét, akik erőszakosan törnek be

19.08.02 14:58

Brutális rohamot kellett visszaverniük a határőröknek a Melillát és Marokkót elválasztó kerítésnél július második felében. Az erőszak ellenére akár menedékjogot is kaphatnak azok a migránsok, akiknek sikerült átjutniuk.

Elbukik a proletárdiktatúra 133 napos rémuralma

19.08.01 09:39

A Tanácsköztársaság vezetői a bukásuk után családtagjaikkal együtt különvonattal Bécsbe menekültek a felelősségre vonás elől, mivel a baloldali osztrák kormány menedékjogot biztosított nekik.

Gyilkossá lett a mintapélda

19.07.30 16:54

A sikeres társadalmi beilleszkedés mintapéldájaként tartották eddig számon Svájcban azt az eritreai férfit, aki hétfőn a vonat alá lökött egy kisfiút és édesanyját Frankfurtban.

A(z) "Menedékjog" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Menedékjogot szeretne Snowden

Edward Snowden arról beszélt egy francia rádióadónak, hogy szeretne menedékjogot kérni Franciaországban.

Politikus

Gruevszki a cimbi

Orbán írásos meghívót is küldött Gruevszkinek!   „Vizsgáljuk, hogyan lehet az ügyben eljáró állami szervek eljárásának törvényessége ügyében feljelentéssel élni, mert ha megfelelő okmányok nélkül utaztatták be Nikola Gruevszkit, akkor…

Közélet

Nyolcvan évvel ezelőtt nyitotta meg határait Magyarország a lengyel menekültek előtt

Napra pontosan nyolcvan éve, 1939. szeptember 18-án nyitotta meg határait Magyarország a második világháború kitörése, Lengyelország német lerohanása után hazájukból elmenekült több mint százezer lengyel előtt.

Ország

Újabb magyar rendőrök segítik Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetét

Újabb magyar rendőrök segítik Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetét - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló