Mellár Tamás hírek

Politikus › Mellár Tamás

Nyomozás indul a 2015-ös pécsi lámpacserék miatt

21.04.15 02:34

Közösségi oldalán számolt be arról Mellár Tamás, hogy nyomozás indul az elhíresült pécsi lámpacserék ügyében, amit 2015-ben az Elios végezhetett el. A politikus azt írta, tavaly közadatigénylésben kérte ki a 2015-ös pécsi közvilágítás-korszerűsítés…

Mellár: Az egyetemi modellváltás az állami vagyon magánosítása - a járvány közepén

21.04.08 17:19

A járvány okozta válság kellős közepén sem a magyar emberek megvédésével, a gazdaság talpra állításával foglalkoznak Orbánék. Inkább az egyetemeink elfoglalásán keresztül készülnek fel az uniós támogatások lenyúlására.

Az MSZP megyei elnöke szerint még nem állapodtak meg Mellár Tamás támogatásáról az előválasztáson

21.03.21 11:04

A párt Baranya megyei elnöke szerint még nem született erről döntés. Ezzel arra válaszolt, hogy az országgyűlési képviselő egy interjúban arról beszélt, a szocialisták valószínűleg őt fogják támogatni a pécsi ellenzéki előválasztáson.

Programajánló: Online fogadóóra Mellár Tamással

21.03.19 20:59

Március 25-én, csütörtökön 17.00 órától online fogadóórát tart Mellár Tamás pécsi országgyűlési képviselő. 

Mellár Tamás újraindul a 2022-es választásokon Pécsett

21.03.19 10:29

A pécsi országgyűlési képviselő 2022-ben ismét indul a választásokon. Sőt, már azt is tudni, hogy a Párbeszéd és várhatóan az Mszp is támogatja.

Mellár Tamás ismét indul Pécsett a Párbeszéd és – várhatóan – az MSZP támogatásával

21.03.19 09:54

Mellár Tamás, a KSH volt elnöke, közgazdász, jelenleg a Párbeszéd frakciójában helyet foglaló független képviselő újrázni kíván Pécsett. Abban a körzetben méretteti meg magát, ahol ’18-ban is indult. A Klikktv-ben úgy fogalmazott: „ha az előválasztáson…

Nem kell üzengetni

21.03.12 17:47

A Pécsi Tudományegyetem autonóm – tette egyértelművé Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője tegnapi közleményében.

A stadion ügyében sem ért egyet Mellár

21.03.11 10:01

A becslések szerint mintegy 22 milliárd forintba kerülő beruházás, s később az üzemeltetés sem kerül a városnak pénzébe, s azt Péterffy Attila, Pécs balliberális polgármestere is támogatja – írja a Pécsi Újság.hu.

A(z) "Mellár Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Betiltaná, de magának beadatta a keleti vakcinát Mellár Tamás

Pécs baloldali országgyűlési képviselője egyszerre tiltaná és oltana is a kínai vakcinával.

Magyar település

Ismét összefogtak a pécsi önkormányzati cégek, ezúttal Györgytelepet tisztítják meg

2021. február végén a Pécsi Ellátó Központ (PEK), a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a BIOKOM Nonprofit Kft. közös összefogása révén tisztult meg, és nyerte vissza régi arculatát Pécsbányatelepen a Kórház u. 6. sz. épület környéke.

Tudomány

Hungarian Startup University Program: már a legígéretesebb ötletek megvalósításán dolgoznak az egyetemi projektcsapatok

Új szakaszához érkezett a Hungarian Startup University Program (HSUP), amelynek első évfolyamában 21 felsőoktatási intézményből közel 2100 hallgató vesz részt – jelentette be Schanda Tamás.

Megye

Baranyai Ibolya anekdotája Törőcsik Mariról

Törőcsik Mari az 1979/80-as évadban a győri Kisfaludy Színházban játszott, és volt művészeti vezető. A Győri Nemzeti Színház az alábbi sorokkal emlékezik a művészre.

 

Kategória ajánló