Mellár Tamás hírek

Politikus › Mellár Tamás

Az Alkotmánybírósághoz fordul az MTA ügyében a Párbeszéd

19.06.12 13:02

A Párbeszéd parlamenti frakciója az Alkotmánybírósághoz fordul az MTA-t érintő törvénymódosítás miatt és arra kéri a többi ellenzéki pártot, hogy támogassa ezt a törekvést. Mellár Tamás, a Párbeszéd képviselője szerdai sajtótájékoztatóján a…

A(z) "Mellár Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Mellár szerint a Hoppál-jelentés is alátámasztja Péterffy állítását

Az új polgármester kiadta az országgyűlési képviselőnek a fideszes városvezetés hiányról és adósságról szóló vizsgálati anyagát.

Magyar település

Fizetésemelés, új cégvezetők, atomtemető elleni nyilatkozat - véget ért a decemberi közgyűlés

41 nyílt és 5 zárt napirendi ponttal vágott neki a pécsi képviselő-testület a decemberi közgyűlésnek, amelyen több városi cég vezetőjének utódlásáról is döntöttek. De a mecseki uránbánya újranyitása és a Bodára tervezett…

Politikus

Zaklatópárt lett a Fidesz, de senki nem gondolt arra, hogy Prof. Dr. Kásler Miklós nevezzen ki színházigazgatókat

Csaknem éjfélig tartó, indulatoktól fűtött vitat tartott az Országgyűlés kedden arról a Semjén Zsolt által benyújtott törvényjavaslatról, amely alapvetően változtatná meg a kultúra finanszírozását Magyarországon.

Megye

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a hiperkarma komlói származású menedzsere

Medgyesi Ferenc volt a Komlóról induló, az ország jelenleg egyik legnépszerűbb alternatív zenekara, a hiperkarma szíve-lelke, motorja. 42 évet élt.

 

Kategória ajánló