Melania Trump hírek

Ismert személy › Melania Trump

Melania Trump is kiváló mém-alapanyag lett

20.11.21 14:43

A távozó first lady az elmúlt négy évben (férjéhez hasonlóan) számtalan alkalommal volt a humor forrása. Mutatjuk, miért.

Válna már Melania Trump

20.11.09 07:46

Volt Fehér Házi dolgozók szerint Melania Trump a válással ki akarta várni, míg a férje már nem lesz elnök, mert így kevésbé kell tartania a bosszújától.

Biden a Balatonnál töltötte nászútját, Wintermantel Zsolt kiakadt

20.11.09 07:30

Joe Biden a Balatonnál töltötte nászútját 1977-ben. Wintermantel Zsolt szerint aggályos, hogy a szenátus külügyi bizottságának tagja diplomáciai fogadtatásban részesült.

Donald Trump fia is koronavírusos lett: a first lady elmondta, milyen állapotban van

20.10.15 07:58

Pozitív volt korábban a vírustesztje Donald Trump legkisebb fiának, Barron Trumpnak is - jelentette be szerdán este a 14 éves fiú édesanyja, Melania Trump a Twitteren.

A(z) "Melania Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Hogy bízzanak a vakcinában, ha a kormány egy emberkísérletben hagyta meghalni a nagyszüleiket?

Az USA fekete és latinó lakossága bizalmatlan a koronavírus elleni oltásokkal szemben, utóbbi népcsoport 66 százaléka fogadná el a vakcinát, az előbbi hajlandósága viszont kevesebb mint 50 százalék, mutatta ki egy friss…

Politikus

Mit hoz Biden győzelme? Tényleg jön a digitális adó?

Az európai vezetők jóideje próbálják megadóztatni a nagy amerikai technológiai vállalatokat, akik viszont igyekeznek minden jogi kiskaput kihasználni. Ráadásul ebben a kérdésben maguk mögött tudhatták Donald Trump elnököt is.…

Nagyvilág

Don Stanislao

II. János Pál pápa lengyel titkára, Stanislaw Dziwisz fontos szerepet játszott a pedofil papok ügyeinek eltussolásában. Ez derült ki amikor a Vatikán közzétette egy pedofília miatt az egyházból kitaszított amerikai ex bíboros vizsgálati…

 

Kategória ajánló