Megxit hírek

Közélet › Megxit

Katalin hercegné Meghan miatt napi 18 órát dolgozik

20.01.30 11:46

A Megxit kirobbanása óta szinte minden hercegnét érintő feladat Katalinra hárul, akinek emiatt alig jut ideje a gyermekeire. 

Harry herceg: Nehéz szívvel hoztam meg a döntést

20.01.21 07:04

Továbbgyűrűzik a Megxit. Harry herceg és Meghan a hétvégén lemondott a királyi fenség címről, és kijelentették, visszafizetik rezidenciájuk renoválási költségeit..

Bizonytalanságban Európa legnagyobb monarchiája

20.01.17 21:04

Nagy felbolydulást okozott Harry herceg és felesége, Meghan bejelentése, miszerint visszalépnek a brit királyi család „szenior” köreiből, és a jövőben anyagilag is függetlenedni akarnak. Felmerül a kérdés: mi az alkotmányos monarchiák jövője a…

Meghan Markle nagyon élvezi új életét

20.01.17 16:19

A Megxit botrány kirobbanása óta még az eddiginél is nagyobb figyelem hárul a hercegi párra. Legutóbb a „szabad, független élet” első napjait élő Meghan Markle-t a kanadai repülőtéren kapták lencsevégre.

Harry herceg jövő héten utazik Kanadába - részletek

20.01.15 20:19

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Harry herceg, mióta feleségével bejelentették, hogy függetlenednének a királyi családtól. Közben Meghan hercegné, aki a bejelentés után egyből Kanadába utazott, egy kislányokat támogató jótékonysági szervezetet…

A(z) "Megxit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés