Meghan Markle hírek

Ismert személy › Meghan Markle

Karanténba került Harry herceg, Meghan nem ment vele Londonba

21.04.11 11:31

Sajtóértesülések szerint vasárnap megérkezett Londonba Harry herceg, a várandós Meghan nem tartott vele, mert az orvosok azt tanácsolták, hogy ne utazzon. Harry Fülöp herceg búcsúztatása érkezett Angliába, ami szombaton lesz.

Rettegésben él Harry és Meghan

21.04.11 10:04

Nem egyszerű az élete Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, mióta elhagyták a királyi családot és új életet kezdtek a tengerentúlon. Mióta 2020 júniusában beköltöztek jelenlegi otthonukba egyéves fiúkkal összesen 9 alkalommal kellett értesíteniük a…

Nem biztos, hogy Harry ott lesz Fülöp herceg temetésén

21.04.11 08:28

Az április 9-én elhunyt Fülöp herceg temetése körül számos kérdőjel van, többek között az, hogy Harry herceg hazatér vagy sem.

Ez aztán a merészség! Meghan Markle visszautasította Ii. Erzsébet gáláns ajánlatát

21.04.10 06:34

A királyi család életrajzírója azt állítja, a sussexi hercegné egy rendkívül ígéretes lehetőségtől esett el, melyet egyenesen Ii. Erzsébet kínált fel neki.

Megdöbbentő: ezt az egyedülálló ajánlatot utasította vissza Meghan Markle

21.04.07 17:01

Andrew Morton, királyi életrajzíró tegnap azt állította, hogy Meghan Markle elutasította a királynő ajánlatát, miszerint királyi nagykövetként járja a világot, miközben színészi karrierjét is folytathatja.

A(z) "Meghan Markle" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Meghannek megtilották, hogy részt vegyen Fülöp herceg temetésén

Harry herceg egyedül érkezett nagyapja temetésére, felesége, Meghan Markle Los Angelesben maradt. Ám Harry részvétele is kérdéses még.

Ismert személy

Gyűrűzik a botrány, a brit tévés szerint Diana hercegnő teljesen kiakadna Harry viselkedésén

Az Oprah Winfrey-nek adott interjú okozta botrány nem csendesül. Ezúttal Piers Morgan fakadt ki és határozottan hazugságokkal vádolja a volt színésznőt.

Ismert személy

Harry hercegnek és Vilmos hercegnek végre sikerült megegyeznie

Egy gyászhír kellett ahhoz, hogy félretegyék a konfliktust, és végre a családi békére koncentráljon az évek óta csatározó testvérpár, Harry herceg és Vilmos herceg.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló