Medve hírek

Életmód › Medve

Elismerték: a világ legnagyobb heliotermikus tava a Medve-tó

19.07.04 18:47

Hivatalosan is immár a világ legnagyobb heliotermikus tava a szovátai Medve-tó, amelyet a világrekordokat tömörítő és csoportosító legnagyobb szervezet, a World Academy Record is elismert.

140 medve kilövését hagyják jóvá, Borboly szerint ennek triplájára lenne szükség

19.07.02 19:17

Bukarestben tartott közmeghallgatást a környezetvédelmi miniszter július 2-án – az eddig ismert információk szerint a nagyvadak ügyében semmi nem változik: csupán évi 140 medve kilövésére adnak engedélyt, holott ennek triplájára lenne szükség.

Most derült ki: az orvos szerint óriási kamu volt a medvebarlangban egy hónapig fogságban tartott férfi sztorija

19.07.01 12:50

Úgy tűnik, valójában nem is medvetámadás okozta a sérüléseit annak a férfinak, akire egy medve barlangjában bukkantak rá, s aki úgy nézett ki, mint egy oszlásnak indult múmia.

Semmi különös, csak a székely eteti a medvét az úton

19.06.28 19:14

Nagy népszerűségnek örvend az a Facebookon közzétett videó, amin egy idős férfi etet egy békésnek tűnő medvét az úton, a háromszéki Ozsdola közelében.

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Többmilliós kárt okoztak a sasmérgezők

Augusztus 17-én Békés-megyében, lakossági bejelentés alapján értesült a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálata ragadozómadarak pusztulásáról.

Megye

Lovas kocsiba rohant egy autó Szegednél

Az anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás az 5-ös főút 174-es kilométerszelvényében, Szeged határában.

 

Kategória ajánló