Medve hírek

Életmód › Medve

Környezetvédelmi miniszter: A helyi hatóságok egymásra hárították a felelősséget az elgázolt medve ügyében

19.11.18 11:56

Felháborodásának adott hangot vasárnap Costel Alexe környezetvédelmi miniszter, amiért a helyi hatóságok egymásra hárították a felelősséget és nem léptek időben a Parajdon szombat este elgázolt és vasárnap délig az út szélén agonizáló medve…

Leváltja a Hargita megyei prefektust a román belügyminiszter

19.11.17 15:25

Ion Marcel Vela azután jelentette be, hogy elindítja Jean-Adrian Andrei leváltásának procedúráját, hogy a prefektus egy medvegázolás után nem tette meg a szükséges intézkedéseket.

Haldokló medve az úton, a hatóságok lefagytak

19.11.17 12:46

Az elütött, védett állat kilövésére nem kaptak engedélyt, patthelyzet alakult ki. Megközelíteni senki nem merte, végül elaltatták és elszállítják.

Megkapta a kegyet, kilőtték a Szovátánál elötütt, szenvedő medvéd

19.11.17 12:46

Kiadta a kilövési engedélyt a környezetvédelmi minisztérium arra a medvére, amelyiket szombaton este gázoltak el Parajd és Szováta között –írja közleményében a Hargita Megye Tanács kommunikációs osztálya. A medve törött lábbal vonszolta magát, a…

Elütött egy autó egy medvét Parajd közelében – korlátozzák a forgalmat

19.11.17 11:34

Medvét gázolt el egy autó szombat este Parajd közelében. A járműben hárman utaztak, köztük egy gyerek, aki pánikrohamot kapott.

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Így ébredt fel téli álmából a hatalmas medve – videó

Egy kanadai vadőrnek sikerült lefilmezni azt a csodás pillanatot, amikor egy hatalmas grizzly épp felkel téli álmából. A felvétel nagyon édes, főleg azért ahogy a maci az elején láthatóan azt sem tudja hol van, csak kómásan kémlel körbe…

Ország

Nincs újabb igazolt fertőzés Hargita megyében

Tovább emelkedett a karanténba helyezett személyek száma Hargita megyében, a lakhelyi elkülönítésben lévőké azonban ismét csökkent. Újabb fertőzést nem azonosítottak, így továbbra is egyetlen igazolt eset van a megyében.

Közélet

Gyászol a magyar rendőrség

Életének 65. évében, méltósággal viselt betegségben elhunyt Házi István nyugállományú rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság egykori bűnügyi főigazgatója - közölte pénteken a rendőrség a honlapján.

Életmód

Három Békés megyei egyesület nyert a Mol helyi értékeket támogató pályázatán

A MOL Alapítvány Helyi Érték Programjában összesen 60 civil szervezet nyert el 30 millió forintos támogatás helyi közösségi programja megvalósításához. A projektek idén év végéig készülnek el, a tervek szerint közel 40 ezer fő…

 

Kategória ajánló