Medve hírek

Életmód › Medve

Medvetámadások – Sok a panasz, nincs megoldás

19.07.17 08:36

Több mint húsz zágoni, papolci és feldobolyi gazda számolt be a medvék által a növénykultúrákban, állatállományban okozott károkról, és arról is, hogy falvaikban veszélyessé vált az esti séta.

Újra támadtak a medvék

19.07.15 22:03

A turisták gyakran látványosságként gondolnak az erdélyi medvékre, és nem számolnak a veszélyekkel. Mint ahogy azt a Ripost is megírta, nemrég egy kislány etette a medvét a kezéből a Transfogarasi úton.

Köpönyegforgatók hava

19.07.15 18:06

Fekete-Győr András mozgalma kapitulált, feladott mindent, amit éveken keresztül ígért követőinek, az alapítóknak, akik jelentős része már máshol – vagy inkább sehol – sem politizál.

Újabb szárnyasokat pusztított el a csíkpálfalvi portára visszatérő medve

19.07.15 12:27

Ismét betört ugyanarra a csíkpálfalvi portára a környéken ólálkodó medve hétfőre virradóan, amelynél a korábbi éjszaka tíz libát pusztított el. Ezúttal négy tyúkot ölt meg, egyet pedig megsebesített. A gazda nem is az állatok miatt bánkódik, sokkal inkább…

Libákat ölt a medve Csíkpálfalván

19.07.14 19:21

Vasárnapra virradóan tíz libát pusztított el egy medve egy csíkpálfalvi portán. A gazda csak reggel szembesült a történtekkel.

Beetetik a medvéket! – Szent Anna-tó

19.07.11 18:17

A PRO TV híradójának egyik helyszíni riportja azt bizonyítja, a Szent Anna-tó közelében az üdülőtelep gondnoksága módszeresen eteti a medvéket.

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Létrán mászott ki a mélyből a kútba esett medve

Nem mindennapi, amikor megy a gazda, hogy vizet igyon a saját kútjából, és szembenéz vele a nagyvad.

Ország

Most akkor üveg utakon fogják csapatni a kolozsvári autósok vagy mi?

Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.

Életmód

Ha szereted a Balatont, ne építs kőtornyokat

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park oldalán figyelmeztette a káros szokás terjedésére.

Megye

Gólzáporos győzelemmel avatta stadionját a Szeged

A Csákvár ellen első győzelmét szerezte meg a szezonban a Szeged-Csanád GA. Régen volt ekkora foci-láz Szegeden. Délután 5 óra után tömött sorokban érkeztek a nézők az első bajnoki meccsre a Szent Gellért Fórumba. A szegedi…

 

Kategória ajánló