Medve hírek

Életmód › Medve

Kiderült mikor nyit a Medve-tó strandja

20.06.10 12:28

A járvány helyzet miatt ezen az üdülőhelyen is óvintézkedésekkel startol a szezon.

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki feltört egy hajót a Duna-holtágon

20.06.09 17:11

Lopás miatt gyorsított eljárás keretében elítélték azt a 26 éves dunaszerdahelyi járásbeli, nagymegyeri férfit, aki feltört egy kirándulóhajót, amely Medve közelében, a Duna-holtágon volt kikötve.

Gigantikus szobrokat rendeltek Matolcsyék, az egyik egy 30 méteres felhő lesz, amelyből 9 oroszlán ugrik elő

20.06.02 22:34

Monumentális, harcoló medve-bika szobrorra írt ki pályázatot a Magyar Nemzeti Bank MNB-Ingatlan Kft-je. A küzdők egy majdnem 10 méteres talapzaton állnak majd, az alakokat  külön is 3 méter magasra és 4 méter hosszúra tervezték – írja a G7.

Ismét tyúkokat pusztított a medve Vaslábon

20.05.31 12:34

Ismét medvéhez riasztották a csendőröket a vasárnapra virradóan Hargita megyében. Ezúttal egy vaslábi gazdaságot környékezett meg a medve, betört az udvarra és több tyúkot is elpusztított – írja az Agerpres hírügynökség.

Székelyföld: Tyúkokat ölt a medve Vaslábon

20.05.29 10:29

Betört egy vaslábi portára és több tyúkot pusztított el egy medve péntekre virradóan – tájékoztatott a Hargita Megyei Csendőr-felügyelőség

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Migráns Medve: A lány leszbikus és BLM-aktivista

Egy 18 éves amerikai lány feladta a rendőrségen a saját szüleit, akik részt vettek a Capitolium ostromában.

Ország

Hálapénz, Teller Ede, ivójoghurt

Működik az egészségügy hálapénz nélkül? Egyáltalán, mennyire jó az új szabályozás az orvosoknak, eü-dolgozóknak? Dr. Svéd Tamás, Magyar Orvosi Kamara titkára. Aranyköpés: Teller Ede. Lábnyom: böjt és ivójoghurt.…

Életmód

Különleges látogatók: kis póling és indiai lúd bukkant fel Kardoskúton

Egy kis pólingot és egy indiai vadludat is megfigyeltek a napokban a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai a kardoskúti Fehér-tónál. Ezek a madárfajok a téli időszakban rendkívül ritkán fordulnak meg…

Kultúra és szórakozás

Hófehér kecskegidaikrek születtek a Debreceni Állatkertben

A zárt kapuk mögött is mozgalmasan telik az év eleje a Debreceni Állatkertben, ahol január közepén egészséges házikecske-ikerpár jött a világra.

 

Kategória ajánló