Medve hírek

Életmód › Medve

Az öregedés jeleit mutatták ki magyar és ausztrál csillagászok egy vörös óriáscsillagnál

19.08.10 10:09

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) munkatársainak sikerült az öregedés jeleit kimutatniuk egy vörös óriáscsillagnál. A kutatók által vizsgált Kis Medve csillagképben található…

Kilövési engedélyt adott a környezetvédelmi minisztérium a Csíkpálfalván garázdálkodó medvére

19.08.08 18:48

A környezetvédelmi minisztérium engedélyt adott csütörtökön annak a Csíkpálfalván garázdálkodó medvének a kilövésére, amely az elmúlt hónapban számos alkalommal okozott kárt a környéken.

Lássuk a medvét: Kaj Ádámék a Medve-tónál játszanak!

19.08.01 15:42

Augusztus 4. és 19. között első alkalommal rendezik meg a Rengeteg Színház tábort és fesztivált a szovátai

Tizenkét óra után kaptak engedélyt arra, hogy elaltassák a sérült medvét

19.07.30 15:21

Tizenkét órán át szenvedett hétfőn egy sérült medve a háromszéki Bodok község közelében, az Olt folyóba ömlő Talamér-patak árkába húzódva, miközben a helyi hatóságok a bukaresti környezetvédelmi minisztériumtól várták az utasítást.

Valós időben zajló csillagfejlődést mutattak ki magyar és ausztrál csillagászok

19.07.29 15:57

Az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) munkatársainak sikerült az öregedés jeleit kimutatniuk egy vörös óriáscsillagnál. A kutatók által vizsgált Kis Medve csillagképben található égitest hamarosan 1,2 milliárd éves élete végére ér,…

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Székely gyermekek adtak adventi műsort az Országházban

Erdély még mindig őrzi kincseit. Ezekből a kincsekből hoztak most a homoródoklándi és székelykeresztúri fiatalok – mondta el köszöntőjében Kövér László.

Életmód

Újra indul a versengés a Túzok Vándorkupáért, már lehet nevezni!

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság az idei évben is meghirdeti a Túzok Vándorkupa alkotói pályázatát a működési területén található túzokos települések általános- és középiskolában tanuló diákok részére.

Megye

A biztonságos közlekedésre okították a diákokat

A Pécsi Rendőrkapitányság baleset-megelőzési szakembere a Testvérvárosok Terei Általános Iskolában tartott közlekedésbiztonsági előadást a diákoknak.    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baranya Megyei…

 

Kategória ajánló