Medve hírek

Életmód › Medve

Levitte a medvéjét strandolni egy nő

19.08.20 12:55

Oroszországban megszokott dolog a medve felbukkanása. Olyan is van, aki háziállatként tartja.

A barlangi medve kihalása az ember számlájára is írható

19.08.19 04:19

A modern ember őseinek 40 ezer évvel ezelőtti Európába érkezése egybeesett a barlangi medvék számának gyors csökkenésével - állapították meg svájci tudósok.

A barlangi medve kihalása az ember számlájára is írható

19.08.17 05:22

A mai barna medve és a hajdani barlangi medve közös őstől származik, az utóbbi Ázsiában és Európában élt.

Medvét gázoltak el a dél-erdélyi autópályán

19.08.16 23:58

Négy személygépkocsi ütközött egy medvével péntek este a romániai A1-es, dél erdélyi autópályán a Szeben megyei Ecsellő (Aciliu) térségében - közölte az Agerpres hírügynökség.

Újra emberre támadott a medve Szlovéniában

19.08.14 19:49

Egy 67 éves vadászt támadott meg egy medve Délnyugat-Szlovéniában, az Ajdovscina nevű település melletti erdőben. 2019-ben ez volt a második medvetámadás az országban. A vadász egy fa alatt ült, amikor megpillantott egy fiatal, körülbelül 150…

Paddington medvés pénzérmék kerülnek forgalomba Nagy-Britanniában

19.08.13 17:24

Az 50 pennys a mesehős által hőn szeretett narancslekvárra ugyan nem elegendő, a rajongóknak azonban kincset érhet - írja az MTI.

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Székely gyermekek adtak adventi műsort az Országházban

Erdély még mindig őrzi kincseit. Ezekből a kincsekből hoztak most a homoródoklándi és székelykeresztúri fiatalok – mondta el köszöntőjében Kövér László.

Életmód

Újra indul a versengés a Túzok Vándorkupáért, már lehet nevezni!

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság az idei évben is meghirdeti a Túzok Vándorkupa alkotói pályázatát a működési területén található túzokos települések általános- és középiskolában tanuló diákok részére.

Megye

A biztonságos közlekedésre okították a diákokat

A Pécsi Rendőrkapitányság baleset-megelőzési szakembere a Testvérvárosok Terei Általános Iskolában tartott közlekedésbiztonsági előadást a diákoknak.    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baranya Megyei…

 

Kategória ajánló