Medve hírek

Életmód › Medve

Bevette magát egy medve a Mátrába

20.07.31 13:04

Egy házaspár alig hagyta el a sárga jelzésen Mátrafüredet, máris szembejött velük a jól megtermett állat.

Egyértelmű bizonyítékok vannak rá, hogy medve járja a Mátrát

20.07.31 12:16

Az Egeredő Zrt. munkatársai medvelábnyomot fedeztek fel pár száz méterre onnan, ahol szerda este két, gyakorlott túrázó forrásvízért indult a Rákóczi-forráshoz, és úgy véltek, medvét láttak – írta a Kékesonline.hu.

Forrásvízért ment a Mátrába Zoltán, a turistaúton összefutott egy medvével

20.07.30 08:07

Szerda éjjel egy gyakorlott túrázó számolt be szerencsésen végződött medvekalandjáról egy gyöngyösi Facebook-csoportban – derül ki a Kékes Online beszámolójából.

Megint megszökött a brutális Pillangó - legendás medvék és megfigyelésük

20.07.27 15:55

Újra szökésben van Olaszországban az a barnamedve, amelyet csak áprilisban sikerült befogni, miután kilenc hónapig randalírozott az észak-olaszországi Trento megyében – írja a hvg.hu.

Indul a dollár medve?

20.07.20 18:34

Az elmúlt évek alapvető trendje volt, hogy bár a dollárt mindenki drágának tartotta, és utálta, ám ennek ellenére az szép lassan erősödött.

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Patkányirtás: görények, foxik, jagdok és a parson russell – megfelelő csapat megfelelő feladatra

„Rengeteg helyre hívnak bennünket. Most például abba az állatkertbe készülünk, ahol rendszeres ’vendégek’ vagyunk: jelezték, hogy úgy felszaporodtak a patkányok, hogy etetésnél a látogatók szeme láttára vitték el a medvének…

Ország

Új kártyaosztás a román politikában – vasárnap választás

A szocdemek és a nemzeti liberálisok civakodásáról, az egymást követő kormány­válságokról szólt az előző négy év, és most is sok a bizonytalanság a román politikában – de a magyar összefogás legalább megvalósult az új…

Életmód

Járod a Mecseket? Akkor ennek örülni fogsz: újdonságok a Kelet-Mecsekben!

Megújul a Cigány-hegyi kilátó és az Óbányai-völgy esőbeállója, amely a Bodzás-forrásnál található - tudtuk meg a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságától. A 2007-ben épült Cigány-hegyi kilátó teljes fa- és…

Kultúra és szórakozás

Szívderítő videó: már megérkezett a Mikulás a Fővárosi Állatkert lakóihoz

A csomagok ízlés szerint tartalmaztak különféle finomságokat, és játékokat. Az állatkert által megosztott videó tanúsága szerint azonban sok állat már magával a csomagolással is jót játszott.

 

Kategória ajánló