Medve hírek

Életmód › Medve

Nyári színekben tündökölnek a Plitvicei-tavak

19.06.27 11:02

Európa egyik legszebb természeti látványosságának területén több védett állatfaj: medve, farkas, vidra és erdei fülesbagoly is él.

Medvetámadás ért egy 80 éves nőt Szlovéniában

19.06.22 16:47

Medvetámadás ért egy 80 éves nőt szombaton Szlovéniában, egy Ljubljanától 15 kilométerrel délre lévő faluban. Az áldozat könnyebb sérülést szenvedett, kórházba vitték - közölte a rendőrség.

Medve tört be egy házba, és úgy elaludt egy polcon, hogy a rendőrök is alig tudták felébreszteni

19.06.22 16:38

Kétségbeesett hívás futott be nemrég a Montana állambeli Missoula rendőrségére, miután egy ház lakói észrevették, hogy egy nagy feketemedve alszik az egyik szekrényük polcán – írja a 24.hu.

Medve támadt egy nyolcvanéves nőre Szlovéniában

19.06.22 14:20

Medvetámadás ért egy 80 éves nőt szombaton Szlovéniában, egy Ljubljanától 15 kilométerrel délre lévő faluban. Az áldozat könnyebb sérülést szenvedett, kórházba vitték. Az eset miatt az erdészeti szolgálat mozgósította különleges csapatát, amely…

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Fertő Gödön: szurikátát, ormányos medvét, kakadut mentettek

Rengeteg kutyát és több vadállatot is kimentettek az állatvédők egy gödi telepről, ahol illegálisan, brutális körülmények között tartották és szaporították őket.

Ország

Erdély: Egyre többe kerül a medvéket távol tartani

A Nagy-Küküllő Vadásztársaságnak a legtöbb munkát a medvék elriasztása adja. Annyira súlyos a helyzet, hogy a környéken élők gyakran saját maguk próbálják meg elkergetni a nagyvadakat.

Életmód

Veszélyes fűfaj terjed, jelezze, aki találkozik vele

Új, veszélyes inváziós faj, a homoki prérifű hazai elterjedését vizsgálják az MTA-DE Lendület Funkcionális és Restaurációs Ökológiai Kutatócsoport, valamint a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai. Az agresszív…

Megye

A MOL-Pick Szeged kiütötte a Balatonfüredet

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat a szerda esti bajnokin.

 

Kategória ajánló