Medve hírek

Életmód › Medve

140 medve kilövését hagyják jóvá, Borboly szerint ennek triplájára lenne szükség

19.07.02 19:17

Bukarestben tartott közmeghallgatást a környezetvédelmi miniszter július 2-án – az eddig ismert információk szerint a nagyvadak ügyében semmi nem változik: csupán évi 140 medve kilövésére adnak engedélyt, holott ennek triplájára lenne szükség.

Most derült ki: az orvos szerint óriási kamu volt a medvebarlangban egy hónapig fogságban tartott férfi sztorija

19.07.01 12:50

Úgy tűnik, valójában nem is medvetámadás okozta a sérüléseit annak a férfinak, akire egy medve barlangjában bukkantak rá, s aki úgy nézett ki, mint egy oszlásnak indult múmia.

Semmi különös, csak a székely eteti a medvét az úton

19.06.28 19:14

Nagy népszerűségnek örvend az a Facebookon közzétett videó, amin egy idős férfi etet egy békésnek tűnő medvét az úton, a háromszéki Ozsdola közelében.

Túlélte a gázolást a Brassó határában elütött medve

19.06.28 10:23

Elgázolt az autó egy medvét az 1-es országúton, Brassó kijáratánál. A sérült medvét a zernyesti rezervátumba szállítják.

Nyári színekben tündökölnek a Plitvicei-tavak

19.06.27 11:02

Európa egyik legszebb természeti látványosságának területén több védett állatfaj: medve, farkas, vidra és erdei fülesbagoly is él.

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Emberre támadt a medve egy esztenán

Súlyos sérülésekkel került kórházba hétfő este egy 56 éves férfi, akit medve támadott meg a Brassó megyei Felsőkomána település egyik esztenáján.

Ország

Úzvölgyi temető: Románia az érintett országokra vár

A védelmi minisztérium azoknak az országoknak a véleményére vár, amelyeknek halottai nyugszanak a katonatemetőben.

Életmód

Közel160 ezer daru lepte el a Hortobágyot, madárlesre fel!

Elkezdődött az ősz egyik leglátványosabb eseménye, a hortobágyi daruvonulás. A daru a Hortobágyi Nemzeti Park jelképe és egyben az egyik legféltettebb természeti értékünk. A több tízezer daru naponta ismétlődő, alkonyathoz kötődő…

Megye

Bemutatták az Emlékpontban a magyarul most megjelent Horthy-könyvet

Csak egy fölsőbb szintű elrendelésnek tudhatom be, hogy egy Horthy Miklósról szóló kötettel és annak kiadásával kezdjek el foglalkozni – jelentette ki Edgar von Schmidt-Pauli: Horthy Miklós című könyvének hódmezővásárhelyi…

 

Kategória ajánló