Medve hírek

Életmód › Medve

Ro-Alert: Csíksomlyón járt egy medve

19.09.18 11:34

A Ro-Alert rendszeren keresztül figyelmeztették a csíkszeredai lakosságot, hogy szerda délelőtt Csíksomlyón tűnt fel egy medve.  

Medve támadt egy lengyel turistára

19.09.17 12:25

Lengyel turistára támadt egy medve a Radnai-havasokban levő Şetref-hágó (818 méteres magasság) egyik kijelölt turistaösvényén. A férfinak sikerült bemenekülnie egy elhagyatott menedékházba, így nem esett baja.

Székelyudvarhely utcáin portyázott a bocsos medve

19.09.17 10:04

Videó is készült arról a bocsos anyamedvéről, amely szombaton éjjel a Szabók utcai felbukkanásától a terelőútig juthatott, majdnem egy kilométeres távot megtéve Székelyudvarhely utcáin. Szakember adott tanácsot, mi a teendő medvével való…

A medvék fosztogatásából kovácsolt előnyt a méhész

19.09.14 07:19

Egy törökországi méhésznek egy csapatnyi szemtelen medve okozott gondot: betörtek a méhesbe, és nemcsak felfalták a mézet, de tönkretették a kaptárakat és a méhcsaládokat is. Több kísérletet is tett a fosztogatások megakadályozására,…

Medvét videóztak Székelykeresztúr utcáin

19.09.09 17:16

Medve kószált vasárnap hajnalban a székelykeresztúri Orbán Balázs-negyed közelében és a Sóskút utcában. A nagyvad végül az autósok elől menekülve hagyta el a lakott területet.

Fekete medve ölt meg egy nőt

19.09.05 10:25

Fekete medve ölt meg egy minnesotai nőt Kanadában. A szakértők szerint rendkívül ritka, hogy egy fekete medve emberre támadjon, ezért boncolással akarják kideríteni, nem volt-e beteg az állat.

A(z) "Medve" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A román kormány mandátumát kockáztatva akar hatályba léptetni három törvényt

Ezt Ludovic Orban miniszterelnök jelentette be kormánya keddi ülésen.

Életmód

Betolakodó állatok veszélyeztetik az amerikai nemzeti parkok lakóit

Az Egyesült Államok nemzeti parkjainak több mint felében jelentenek fenyegetést a betolakodó állatfajok.

Megye

Mézeskalács Workshop a Helyi-Ségben

Profik avatják be a mézeskalács készítés fortélyaiba a Mézeskalács Workshop-on december 11-én, szerdán 14-18 óráig a Csongrád Megyei Kormányhivatal szegedi Helyi-Ség kézműves termékek boltjában az…

 

Kategória ajánló